Főoldal > AKTUÁLIS > Nyári önismereti táborok Somával (x)

Nyári önismereti táborok Somával (x)

nyárönismeretSomatábor
0

Írta:

Az évek óta népszerű lelki wellness hétvégék és a tavalyi nyári táborok sikereit követően Soma Mamagésa idén négy alkalommal szervez önismereti és belső erő-fejlesztő táborokat Zánkán, alkalmanként maximum 40 fő részvételével. Idén nyáron már nemcsak nők, hanem férfiak is jelentkezhetnek az egy hetes, nemcsak izgalmas önismereti, hanem szórakozási lehetőségeket is tartogató programra. A résztvevőket 8 […]

Az évek óta népszerű lelki wellness hétvégék és a tavalyi nyári táborok sikereit követően Soma Mamagésa idén négy alkalommal szervez önismereti és belső erő-fejlesztő táborokat Zánkán, alkalmanként maximum 40 fő részvételével. Idén nyáron már nemcsak nők, hanem férfiak is jelentkezhetnek az egy hetes, nemcsak izgalmas önismereti, hanem szórakozási lehetőségeket is tartogató programra. A résztvevőket 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás várja – a zánkai tábor egykori szellemiségéhez hűen.

Mit szólnál, ha valaki azt mondaná: egy teljes hétig csak magaddal, a saját testi-lelki jólléteddel, egyensúlyoddal, önmagad jobb megismerésével foglalkozhatsz? Méghozzá olyan támogató környezetben, ahol szakemberek segítségével, számos társaddal élheted meg a különleges élményeket?

Mindez már idén nyáron megvalósulhat, ha jelentkezel a Soma Mamagésa által szervezett, egy hetes zánkai önismereti és belső erő-fejlesztő táborba.

soma2.jpg ()

Hogy mi történik ez alatt az egy hét alatt?

Elindulhatsz egy olyan úton, ami az egész életedre hatással lehet az önbizalom, önismeret, a társas kapcsolatok terén. Olyan szemléltet és új felismeréseket kaphatsz, melyek segítenek elmélyülni saját belső világodban, mindezt nem a külvilágtól elzártan, hanem egy jó hangulatú, élménydús, sok izgalmat tartogató Balaton-parti táborban.

Az egy hetes táborban kifejezetten az önismereten és a belső erő fejlesztésén lesz a hangsúly, a (pár)kapcsolatokban való jelenlétre is fókuszálva. Soma legújabb könyvének − „Új egyensúly – Fordulópont a férfi és a nő viszonyában” − tanulságait is beépíti a témák közé, ami hasznos útmutatót kínál a mai modern világunk megváltozott párkapcsolati viszonyaihoz.

A tábor helyszíne az egykori zánkai úttörőtábor egyik kényelmes, felújított épülete, háborítatlan, ősfás környezetben, ahol csak a csoport résztvevői laknak majd. A napi 6 óra foglalkozás, a házi feladatok megoldása és a belső munkához szükséges egyedül töltött idő mellett a pihenés, a szórakozás, az új barátságok születése is a tábor fontos része.

A négy alkalomból három koedukált lesz, tehát nőket és férfiakat is szeretettel várnak. Fontos tudni, hogy nem párterápiáról van szó, hanem csoportfoglalkozásokról, tehát valójában nem számit a jelenlévők neme. A négy turnus más-más segítőkkel, társterapeutákkal zajlik, hogy minden érdeklődő megtalálja a számára testhezálló témákat. 

A tábort mindenkinek ajánljuk, életkortól és nemtől függetlenül. Ha még csak most kezded megélni a női/férfi létet, ha már felnőtt nő vagy férfi vagy, egyedülálló, párkapcsolatban élő, házas vagy elvált, akár vannak gyerekeid, akár nincsenek – rengeteg hasznos felismerést, tudást, új ismeretet, barátságokat szerezhetsz ebben az egy hétben.

„Azt szoktam mondani, hogy a „józsefattilai” alapszükségleteken kívül − „ehess, ihass, ölelhess (azaz legyen, akit szeretsz, és aki szeret téged), alhass” − még négy dolog van, ami nélkül senki nem lehet kiegyensúlyozott, vagyis „egész-séges”, spirituális értelemben is felnőtt ember: a rendszeres mozgás, az egyedüllét, a természettel való kapcsolat és a kreativitás megélése, fejlesztése. Itt mindenből kap, aki eljön. ”  – mondta Soma.

Várjuk fiúk és lányok, nők és férfiak jelentkezését, függetlenül attól, hogy foglalkoztak-e már önismerettel korábban. Jelentkezz minél hamarabb, még vannak szabad helyek!

soma3.jpg ()

A táborok időpontjai:

2011. június 27.-július 3. − női csoport (azoknak, akik tavaly nem voltak, vagy szeretnének ismét ilyen jellegű csoportban részt venni)

Társterapeuták: Hoppál Bori testtudat oktató, dúla, valamint Bertók Éva keramikus, művészetterapeuta

2011. július 11-17. − koedukált csoport

Társterapeuták: Sebestyén Erzsébet Tara kineziológus, családállító, valamint Bertók Éva keramikus, művészetterapeuta

2011. augusztus 1-7. − koedukált csoport

Társterapeuták: Sebestyén Erzsébet Tara kineziológus, családállító, valamint Baranyai Balázs mozgásterapeuta

2011. augusztus 15-21. − koedukált csoport

Társterapeuta: Kiss J. Zsolt asztrológus, pszichodráma szakember

További információ:

 www.somamamagesa.hu és www.Facebook.com/somamamagesa


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X