Főoldal > AKTUÁLIS > Ezért olyan vékony a 90210 sztárja!

Ezért olyan vékony a 90210 sztárja!

anorexiaedzéséletmódétrendsorozatsztár
0

Írta: and

Shenae Grimes nemcsak azért került be a lapokba, mert a 90210 című sorozatban megkapta Annie Wilson szerepét, hanem vékony alkata miatt is: néhányan rögtön arról kezdtek cikkezni, hogy a fiatal színésznő biztosan táplálkozási zavaroktól szenved, úgy marad ennyire vékony. Ezek a találgatások még inkább felerősödtek, amikor Shenae kijelentette: nem diétázik, és nem is jár edzőterembe, […]

Shenae Grimes nemcsak azért került be a lapokba, mert a 90210 című sorozatban megkapta Annie Wilson szerepét, hanem vékony alkata miatt is: néhányan rögtön arról kezdtek cikkezni, hogy a fiatal színésznő biztosan táplálkozási zavaroktól szenved, úgy marad ennyire vékony.

Ezek a találgatások még inkább felerősödtek, amikor Shenae kijelentette: nem diétázik, és nem is jár edzőterembe, alakját sok elfoglaltságának, gyors anyagcseréjének és a jó genetikának köszönheti. Később viszont beismerte, tényleg sportol, és étkezésére is jobban ügyel, mint azt eleinte említette.

A 21 éves sorozatsztár igyekszik odafigyelni a rendszerességre, illetve arra is, hogy egészséges ételek kerüljenek a tányérjára. Emellett viszont esze ágában sincs megtagadni magától egy kis kényeztetést. „Imádom a cukrászsüteményeket és a csokoládét, de a legnagyobb kedvencem a sült krumpli és a sült édes burgonya” – mesélte egy interjúban.

A bájos színésznő a rossz nyelvek szerint láncdohányos, szerinte viszont ennyire nem rossz a helyzet. „Rossz napot választottam a leszokáshoz” – árulta el egy újságírónak, amikor arról kérdezte, miért nem tudott még megszabadulni elképesztően káros szenvedélyétől.

Shenae talán a stresszt próbálja dohányzással levezetni, amire sokkal jobb módszert jelenthet a rendszeres sport. Ezt már biztosan barátai is említették a színésznőnek, ugyanis az utóbbi időben többször látták kedvenc Los Angeles-i edzőterme környékén.

A 160 cm magas sztár szívesen edz barátaival, és legszívesebben Bikram jógára jár. Ez a jógatípus 26 gyakorlat egymásra épülő sorozatából áll, melyeket 38-40 fokban végeznek. Ezen a hőmérsékleten nő a méreganyagok kiválasztásának hatékonysága, a sérülésveszély ellenben nagyban csökken, mivel az izmok és szalagok könnyebben nyújthatóak ilyen melegben.

Shenae annyira megszerette a jógát, hogy idén Hawaii-on töltött szabadnapjai alatt sem a parton való heverészést választotta, hanem inkább részt vett egy jógaórán a szállodájában, a medence partján. „Szuper volt! Fenomenális tanárral, a szabad levegőn, napsütésben végeztük a gyakorlatokat… ez volt számomra az igazi kikapcsolódás” – mesélte egy interjúban Shenae Grimes.

Fotók: Profimedia.hu

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Tippek fogaink egészségének megőrzéséhez

Őrizzük meg egészséges mosolyunkat!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X