Főoldal > AKTUÁLIS > Íme, Budapest legjobb fagyizói – teszteltük őket

Íme, Budapest legjobb fagyizói – teszteltük őket

Budapestcukrászdaédességfagyifagyizó
0

Írta: and

A városban járkálva mindenhol kisebb-nagyobb fagyizókkal találjuk szemben magunkat, azonban egyáltalán nem biztos, hogy ami az utunkba esik, az a legjobb választás is. Most bemutatunk 6 különleges fagyizót, amikben biztosan nem fogsz csalódni. Mindegyikükben isteni fagylaltokat kaphatsz, csak a választék és a forma eltérő. Lássuk, melyek ezek. Dr. Gelato Valószínűleg ez Budapest legnagyobb választékkal büszkélkedő […]

A városban járkálva mindenhol kisebb-nagyobb fagyizókkal találjuk szemben magunkat, azonban egyáltalán nem biztos, hogy ami az utunkba esik, az a legjobb választás is. Most bemutatunk 6 különleges fagyizót, amikben biztosan nem fogsz csalódni. Mindegyikükben isteni fagylaltokat kaphatsz, csak a választék és a forma eltérő. Lássuk, melyek ezek.

Dr. Gelato

Valószínűleg ez Budapest legnagyobb választékkal büszkélkedő fagyizója. Hihetetlen, de minden nap több mint 30 féle új fagylalt közül lehet válogatni. Gondosan ügyelnek rá, hogy folyamatosan megújuljon a választék, így minden nap van valami, amit még sose kóstoltál. Jelenleg például a citromos Gösser, a Velence, vagy a Sacher. A fagyin kívül még rengeteg féle sütemény és parfétorta közül választhatsz. A belső tér kellemes, de kinti ülőhelyek is vannak.

Elérhetőség: 1111. Budapest, Bartók Béla út 46.

fagyiscikk1.jpg ()Auguszt Pavilon

Az Auguszt cukrászdák leginkább különleges sütemény költeményeikről híresek, de érdemes megkóstolni a fagylaltokat is. A csoki igazi csoki, a gyümölcsökben pedig érezni a friss gyümölcsdarabokat. Amellett, hogy minden nagyon finom, ami itt készül, a környezet is csodás. A kerthelységben hatalmas gesztenyefák alatt, nyugodt környezetben fogyaszthatod el kedvenceidet.

Elérhetőség: 1112. Budapest, Sasadi út 190.

Gelato Rosa

Igazi különlegesség a városban, hiszen itt gombóc helyett virágformába rendezik a kért finomságokat. Rengeteg igazi ínyencséggel találkozhatsz a pultban, és a ritka finomságok mellett itt a cukorbetegek és diétázók is találhatnak maguknak számos specialitást, amit megkóstolhatnak. A fogyókúrás fagylaltokat nyírfacukorral készítik, ami ugyan érződik az árban, egészségünkért azonban megéri áldozni.

Elérhetőség: 1051. Budapest, Szent István tér 3.

Fragola fagyizó

Az egyik kedvenc fagyizónk lett a Fragola, itt ugyanis kanállal kenik a fagyit. Persze ez a módszer régebben is népszerű volt, de valahogy eltűnt, és mára csak kevés fagylaltozó adagolja így a finomságait. Előbbi társához hasonlóan ez a pult is tele van izgalmasabbnál izgalmasabb ízekkel, nem túl könnyű választani. További különlegesség, hogy sem tej, sem tojás nem kerül a fagyiba, így akár az ezekre allergiások is nyugodtan fogaszthatják az ínycsiklandó nyalnivalókat.

Elérhetőség: 1065. Budapest, Nagymező u. 7

fagyiscikk2.jpg ()Daubner

A híres cukrászda újabb üzlettel bővült. Bár a választék sem olyan nagy, mint máshol, és nincsenek igazán különleges ízek sem, azért amit itt kínálnak, az mennyei. Igazi cukrászda rengeteg süteménnyel és tortával. Már messziről megismerheted az előtte kígyózó hosszú sorok miatt. Bár a környék nem a legkellemesebb egy jó fagyizáshoz, az ízek miatt mindenképpen érdemes betérni ide.

Elérhetőség: 1025. Budapest, Szépvölgyi út 50.

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Tippek fogaink egészségének megőrzéséhez

Őrizzük meg egészséges mosolyunkat!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X