Főoldal > AKTUÁLIS > Trendi nyári kiegészítők az otthonodba

Trendi nyári kiegészítők az otthonodba

dekorációkiegészítőlakáslakberendezésotthon
0

Írta: and

Egy jól megválasztott tükör, váza meghatározója lehet az enteriőrnek, bármelyik régi bútort feldob, sőt ez talán a legköltséghatékonyabb módja annak, hogy otthonunk kicsit megújuljon anélkül, hogy falakat festenénk, vagy drága bútorokat vásárolnánk. Vázák, kaspók, gyertyák… A KA International legújabb kollekciójában számtalan kiegészítőt kínál, megtalálhatóak a csodálatos vázák, kaspók, csillogó és különleges formájú tükrök, képkeretek. Kiegészítők, […]

Egy jól megválasztott tükör, váza meghatározója lehet az enteriőrnek, bármelyik régi bútort feldob, sőt ez talán a legköltséghatékonyabb módja annak, hogy otthonunk kicsit megújuljon anélkül, hogy falakat festenénk, vagy drága bútorokat vásárolnánk.

Vázák, kaspók, gyertyák…

A KA International legújabb kollekciójában számtalan kiegészítőt kínál, megtalálhatóak a csodálatos vázák, kaspók, csillogó és különleges formájú tükrök, képkeretek. Kiegészítők, melyek mind hozzájárulnak a tökéletes összkép kialakításához.  Ahány ház, annyi szokás – tartja a mondás, és ez a lakberendezésre különösen igaz. Van, aki arra esküszik, hogy a kevesebb több, tehát egy jól eltalált vázával vagy dísztárggyal meg is van a dekoráció, van, aki szerint viszont nem kell fukarkodni a díszítéssel, hiszen ameddig ízlésesen válogatunk, bármi illeszkedhet a képbe. A kollekció virágcserepeinek mintája, csodálatosan kiegészíti a hozzájuk tartozó szöveteket. Bármilyen virág jól mutat egy ilyen kaspóban, nem is szólva arról, hogy mennyire feldobja a szoba látványát egy, a megszokottól eltérő színű vagy formájú, cserép.

MACETERO-627277.jpg ()A gyertyák szerelmesei nehezen állhatnának ellen az új gyertyatartóknak, melyekhez mind színben, mind formában találunk hozzáillő gyertyákat, mécseseket. Ezekkel könnyedén teremthetünk meghitt hangulatot az otthonunkban.

A lakás csodálatos kiegészítői lehetnek még a tükrök. Nagyítják a teret, megsokszorozzák a természetes fényt, és nem utolsó sorban minél különlegesebb megoldást választunk, annál egyedibbé tehetjük vele a berendezést. A tükröket kiemelhetjük azzal is, ha választunk néhány pompás darabot még a képkeretek közül is, melyekbe tehetünk festményeket, fotókat, ezekkel igazán intim hangulatot varázsolhatunk magunk köré.
Merd variálni a kiegészítőket, válogasd össze a kedvenceidet, hogy lakásod berendezése tényleg híven tükrözze a személyiségedet!

Wellness Cafe tipp: 1061 Budapest, Király utca 44. www.kainternational.hu.

Egy csipetnyi Ázsia

Ha bolondulsz az ázsiai kontinensért és kultúráért, akkor ötvözd a keleti hangulatot árasztó lakberendezési tárgyakat a modern darabokkal, így igazán egyedi összhatásra tehetsz szert. A Goa Home és Goa Love üzletében a festményektől kezdve a különleges fényt adó lámpákon át a kényelmes fotelekig mindent megtalálhatsz, amivel egyedivé teheted az otthonod. A kínálatban fellelhetők a rusztikus asztalkák, amelynek fiókjaiba belepakolhatod, a legfontosabb kincseidet, a mitológiai alakokat idéző szobrok pedig különleges kiegészítői lehetnek a nappalidnak. Repülj vissza az időben, és legyen a te lakásod a legegzotikusabb!

shutterstock_1763887.jpg ()Wellness Cafe tipp: 1075 Budapest, Király utca 19-21. www.goaworld.hu 

Vedd körül magad dizájn-üvegekkel!

Oda vagy a szép üvegekért, amelyek a legkáprázatosabb színekben pompáznak? A Dome City üzleteiben kedvedre válogathatsz a szemet gyönyörködtető üvegtermékek között, de ezek mellett porcelánból és kerámiából készült gyönyörűségekre is bukkanhatsz itt. Egyszerű, de mégis nagyszerű formavilág jellemzi a darabokat, amelyek ékes kiegészítői lehetnek az otthonodnak. A Dome Cityvel a nappalidat, a konyhádat, a fürdőszobádat, a kertedet, de még az irodádat is újjá varázsolhatod.

Wellness Cafe tipp: Dome Árkád Center 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.; 1136 Budapest, Pannónia utca 30. www.dome.hu

Csak egyszerűen!

Ha a lakberendezés terén a letisztultság híve vagy, a Pure Home Design Shopban kiélheted ebbéli szenvedélyedet. Semmi hivalkodás, semmi nagyzolás, és mégis, az innen beszerzett tárgyakkal egy igazán figyelemfelkeltő otthont teremthetsz. Noha az itt kapható bútorok, felszerelések nem a legélénkebb színekben pompáznak (többnyire fehér, bézs, barna és fekete darabok lelhetők fel), a jól összeválogatott kompozíciókkal rendkívül otthonos hangulatot kreálhatsz. Az üzlet olyan szolgáltatásokkal is a rendelkezésedre áll, mint személyre szabott lakberendezési tanácsok, lakásfelújítás, de egyedi bútorok között is keresgélhetsz.

Wellness Cafe tipp: XIII. ker. Hollán Ernő utca 22. www.purehome.hu

stilen.jpg ()Stílusosan otthonos

Ha egyedi, modern, mégis megfizethető lakberendezési kiegészítőkkel, bútorokkal szeretnéd csinosítani az otthonod, akkor irány a Stile Interio! Itt aztán tobzódhatsz a világ minden tájáról érkező, mai trendeket tükröző képkeretek, gyertyák, lámpák, órák, vázák, konyhai- és fürdőszobai kiegészítők, dekorációk között, de modern stílusú nappali, elő-, hálószoba és étkező bútorok között is szemezgethetsz. A stílusos, dekoratív tárgyak szerelmesei valószínűleg órákat fognak itt eltölteni, hiszen minden egyes darab megragadja a tekintetet, és ugyanezt a hatást fogja kiváltani az otthonodban is.

Wellness Cafe tipp: Aréna Plaza földszint, ALLEE földszint, Westend City Center földszint www.stileinterio.hu

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Hotel Bonvino Wine & Spa – Éld át Badacsonyt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X