Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad bombázó a Kettős kockázat sztárja!

Így marad bombázó a Kettős kockázat sztárja!

edzésétrendjógaszínésznő
0

Írta: and

Ashley Judd neve számodra is ismerős lehet, hiszen a 43 éves, kaliforniai születésű színésznő olyan filmekben szerepelt, mint például a Gyűjtő, a Kettős kockázat, Ahol a szív lakik, a Függőség, a Fogtündér vagy A csábítás elmélete. A filmcímekből kiindulva akár úgy is fogalmazhatnánk, hogy a sztár a valóságban is tisztában van a csábítás elméletével, hiszen […]

Ashley Judd neve számodra is ismerős lehet, hiszen a 43 éves, kaliforniai születésű színésznő olyan filmekben szerepelt, mint például a Gyűjtő, a Kettős kockázat, Ahol a szív lakik, a Függőség, a Fogtündér vagy A csábítás elmélete.

A filmcímekből kiindulva akár úgy is fogalmazhatnánk, hogy a sztár a valóságban is tisztában van a csábítás elméletével, hiszen elképesztő formájának köszönhetően a negyedik iksz felett is képes lenne bárki fejét elcsavarni, ám alakja elérése érdekében nem vállalt „kettős kockázatot”.

Ashley évek óta kiegyensúlyozott vegetáriánus étrendet követ, melynek értelmében nem eszik semmilyen állati eredetű táplálékot. Így a húsfélék mellett például a tejtermékeket is kihagyja az étkezések során, illetve megtanulta ezeket helyettesíteni: tej helyett szójatejet fogyaszt, a húst pedig szójával és babbal váltotta fel.

A színésznő ehet továbbá zöldségeket, gyümölcsöket, szárított babot és borsót, gabonaféléket, diót, mogyorót és olajos magvakat. Ezen kívül igyekszik nagyon figyelni a rendszeres étkezésre, amibe az is beletartozik, hogy nem hagyja ki a reggelit.

Amikor méregteleníteni szeretne, reggelenként felhajt egy pohár meleg, citromos vizet, ami tisztító és frissítő hatással van szervezetére. Emellett nagyon szereti a különböző fűszereket, melyeket főzésnél ő is szívesen használ.

Ashley imád otthon főzőcskézni, mert úgy véli, a saját maga által készített étel nemcsak finomabb és frissebb, mint a gyorséttermi kosztok, hanem kalória-tartalmát is könnyebben tudja befolyásolni, például a cukor és az édesítők adagolásával.

Ami pedig a mozgást illeti, a színésznő rendszeresen mozog személyi edzőjével a konditeremben, ahol futópadon, illetve súlyzós gyakorlatokkal tartja magát formában. Ezen kívül a természetben is szívesen sportol: a futás, a sziklamászás és a hegyi kerékpározás szerelmese.

Emellett évek óta jógázik, és örömmel látja, hogy az emberek világszerte egyre lelkesebben ismerkednek ezzel a mozgásformával, mely az izmok hatékony átmozgatása mellett a léleknek is igazi felüdülést nyújt.

+1 tipp: Ashley egy külföldi weboldal szerint a lépcsőzőgépnek köszönheti elképesztő fenekét: minden héten legalább egy órát tölt azzal, hogy a gép segítségével minél tökéletesebbre formálja lábait és hátsó részét, melyre méltán büszke.

Fotó:Profimedia.hu

Sport vagy sör? Jöhet mindkettő!

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Így győzd le az allergiát!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X