Főoldal > AKTUÁLIS > Nyerj exkluzív párizsi utazást az Elle magazinnal! (x)

Nyerj exkluzív párizsi utazást az Elle magazinnal! (x)

magazinnyereményPárizstehetség
0

Írta:

Az Elle a képzőművészet, irodalom, zene, valamint színház és film kategóriában keresi a legtehetségesebb fiatalokat. A magazin és a szakmai zsűri kategóriánként hat 35 év alatti tehetséget jelölt. Minden hónapban újabb és újabb kategória tehetségeit mutatják be, és adnak alkalmat arra, hogy szavazataiddal Te dönthesd el, hogy kik kapják az Elle Young Talent Díjat 2011-ben. […]

Az Elle a képzőművészet, irodalom, zene, valamint színház és film kategóriában keresi a legtehetségesebb fiatalokat.

A magazin és a szakmai zsűri kategóriánként hat 35 év alatti tehetséget jelölt. Minden hónapban újabb és újabb kategória tehetségeit mutatják be, és adnak alkalmat arra, hogy szavazataiddal Te dönthesd el, hogy kik kapják az Elle Young Talent Díjat 2011-ben.

Szavazz Te is, hogy kit tartasz a leginkább érdemesnek a fiatal tehetségek közül az Elle Young Talent Díjra! Ha szavazol, megnyerheted az értékes nyeremények egyikét:

– a 200 db Dove ajándékcsomag valamelyikét,

– vagy a fődíjat, a kétszemélyes álomutazást és kulturális feltöltődést Párizsban.

A szavazásért és a részletekért kattints ide!


További cikkeink a témában

levegő

Tisztább levegő otthon és a bolygón! (x)

Írta:
0

Mostanság egyre nagyobb hangsúly helyeződik a környezetvédelem fontosságára, hiszen mindennapi szokásainkkal – ha nem is vagyunk tudatában – befolyásolhatjuk Földünk sorsát. De miért ne döntenénk tudatosan? Miért ne választanánk olyan termékeket, amikről tudjuk, hogy jótékony hatással vannak környezetünkre? Az Aromax-szal most nem csak saját otthondról gondoskodhatsz, de a bolygó jövőjéről is.

Kövess Facebook-on!
X