Főoldal > AKTUÁLIS > Sport és egészséges életmód a „pesti Broadway-n” (x)

Sport és egészséges életmód a „pesti Broadway-n” (x)

edzésfitnessszolgáltatás
0

Írta:

A patinás Andrássy út közelében, a Nagymező és Jókai utca szomszédságában elhelyezkedő Broadway Fitness Központ ideális környezetet és körülményeket jelent, legyen szó akár aktív mozgásról, akár relaxációs lehetőségekről. Tömegközlekedéssel és autóval könnyen megközelíthető, kitűnő belvárosi fekvése, professzionális szolgáltatásai, limitált létszámú tagsága maximális kényelmet biztosít az egészségmegőrzés terén. Extra ajánlatok / szolgáltatások: –    Külön csoportos foglalkozások […]

A patinás Andrássy út közelében, a Nagymező és Jókai utca szomszédságában elhelyezkedő Broadway Fitness Központ ideális környezetet és körülményeket jelent, legyen szó akár aktív mozgásról, akár relaxációs lehetőségekről. Tömegközlekedéssel és autóval könnyen megközelíthető, kitűnő belvárosi fekvése, professzionális szolgáltatásai, limitált létszámú tagsága maximális kényelmet biztosít az egészségmegőrzés terén.

Extra ajánlatok / szolgáltatások:

–    Külön csoportos foglalkozások (4 főtől 30főig), céges rendezvények, szabadidős sport és családi programok szervezése

–    Családi jegy: 5.000.-Ft. Tartalma: 2 felnőtt és 2 gyerek (14 éves korig), plusz gyerek 1.000.-Ft / fő.

edzocikk.jpg ()Az edzőteremben kézi súlyzók és erősítőgépek, a kardió részen kerékpárok, futópadok, step gépek várják a vendégeket. A legkedveltebbek csoportos edzésformák a step és dance aerobik órák mellett a Zumba, a pilates, spinning, és a giryafit (súlygolyóval végrehajtott speciális erősítés, többnyire valamilyen köredzésbe beleépítve).

Az egészségi állapotunk karbantartásához ajánljuk a szauna használatát és a masszázst, mert segít a szervezet megfelelő méregtelenítésében, oldja a stresszt, rugalmasabbá teszi a kötőszövetet, fokozza szerveink hatékonyabb működését, és ez által frissebbek, egészségesebbek leszünk. A Broadway SPA és wellness kínálata: masszázs szauna, úszómedence, vízsugár masszázs és jacuzzi. A rendszeres testedzés előnyei már rövidtávon is megtérülnek: jelentős hatást fejt ki az egyéni motivációra, oldja a stresszt és pozitívan befolyásolja a munkakedvet.

Látogass el Sárvárra! – 7 ok, amiért érdemes

Irány Zalakaros – Meríts erőt a természet csodáiból!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X