Főoldal > AKTUÁLIS > Új magyar websorozat indul! Nézd meg az első részt te is!

Új magyar websorozat indul! Nézd meg az első részt te is!

diétaedzésrealitysorozatwebsorozat
0

Írta:

A sorozat egy 21 éves diák idei nyarát követi, aki személyi edzője segítségével belekezd egy diéta és edzésprogramba, ezáltal saját példáján keresztül illusztrálva, hogy a tudatos, egészséges táplálkozásnak és egy jól átgondolt edzésprogramnak köszönhetően tíz hét alatt is bárki látványos eredményeket érhet el saját testének és életének megváltoztatásában. A műsor „főhősét” a produkciós csapat több […]

A sorozat egy 21 éves diák idei nyarát követi, aki személyi edzője segítségével belekezd egy diéta és edzésprogramba, ezáltal saját példáján keresztül illusztrálva, hogy a tudatos, egészséges táplálkozásnak és egy jól átgondolt edzésprogramnak köszönhetően tíz hét alatt is bárki látványos eredményeket érhet el saját testének és életének megváltoztatásában. A műsor „főhősét” a produkciós csapat több mint 200 jelentkező közül választotta ki.

A SUMMERPROJECT egy új, független produkció, amely tíz héten keresztül követi Hammer Péter tíz hetes diéta és edzésprogramját a kezdetektől. Péter diéta és edzésprogramja napi bontásban elérhető a műsor weboldalán, így gyakorlatilag bárki bekapcsolódhat a programba, aki szintén kedvet kap ahhoz, hogy változtasson eddigi életvitelén – és egy eddiginél egészségesebb és sportosabb életmódot kezdjen. Péter eredményeiről rendszeresen beszámol majd a weboldalon, sőt hétről hétre egy saját magáról készült fotóval illusztrálja majd, hogyan halad az „átalakulással”.

summercikk1.jpg ()A SUMMERPROJECT szakít a megszokott, fogyókúrára összpontosító műsorok koncepciójával: nem egy „nagy fogyás” történetét mutatja be ugyanis, hanem egy átlagos testalkatú srácot állít a középpontba, aki élete legjobb formájába szeretne kerülni, és bebizonyítani, hogy illegális táplálék-kiegészítők nélkül, kizárólag tudatos és egészséges táplálkozással is lehet eredményeket elérni. A sorozat nem titkolt célja, hogy felhívja a figyelmet az egészséges táplálkozás és a mindennapi mozgás fontosságára – mindezt a fiatalok nyelvén, számukra is könnyen érthető és szórakoztató formában.

A sorozat epizódjai pár nappal a forgatás után kerülnek fel a weboldalra, így valós időben követhető a tíz hetes program. Ami pedig az epizódokból kimarad, a weboldalon blog bejegyzések formájában, illetve a SUMMERPROJECT hivatalos Facebook oldalán követhető. Az online formátum nagy előnye, hogy az interaktivitás minden eddiginél jobban megvalósítató. Itt ugyanis – a többi reality műsortól eltérően – a szereplők nemcsak két dimenzióban, a televízió képernyőjén léteznek, de mindenki számára bármikor elérhetőek. A közösségi média eszközei segítségével fel lehet velük venni a kapcsolatot, kérdezni lehet tőlük, tippeket kérni vagy éppen tanácsot adni nekik. Sőt, a SUMMERPROJECT kifejezett célja – hogy a virtuális térből kilépve – közös futásra és edzésekre hívja a műsort követő nézőket, mintegy mozgalmat indítva az egészséges életmódot kitűzve zászlójára.

Az első epizód már elérhető a www.summerproject.hu oldalon, új epizódok hetente egyszer kerülnek ki az oldalra.

Forrás: summerproject.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X