Főoldal > AKTUÁLIS > A szülés után újra szupercsinos a bájos sorozatsztár!

A szülés után újra szupercsinos a bájos sorozatsztár!

babafrizurasminksporteszközsztár
0

Írta: and

Az Így jártam anyátokkal című sorozat Lily-jeként is ismert Alyson Hannigan vonalaira pillantva garantáltan neked sem az az első gondolatod, hogy a színésznő egy 2 éves kislány anyukája. Pedig így van, és a 37 éves sztár nemrég elárulta, hogy a tüneményes Satyana érkezése hatalmas változásokat hozott az életében. Ez igaz a diétájára is, hiszen a […]

Az Így jártam anyátokkal című sorozat Lily-jeként is ismert Alyson Hannigan vonalaira pillantva garantáltan neked sem az az első gondolatod, hogy a színésznő egy 2 éves kislány anyukája. Pedig így van, és a 37 éves sztár nemrég elárulta, hogy a tüneményes Satyana érkezése hatalmas változásokat hozott az életében.

Ez igaz a diétájára is, hiszen a vegetáriánus sorozatsztár a várandóssága alatt nem tudott, és nem is akart étrendjéhez ragaszkodni. „Korábban nem ettem húst, sem sajtot, most viszont folyton ezeket kívánom” – mondta.

Majd hozzátette: a mamája állandóan gyömbéres üdítőt kívánt, amikor terhes lett vele, és várandóssága hónapjaiban ő is gyakran vágyott erre az édesített italra. „Ez valószínűleg örökletes dolog a családunkban” – nyilatkozta nevetve Alyson.

A magánemberként is elképesztően vicces sztár a Pilates lelkes híve, és a gyakorlatokkal terhessége alatt sem állt le teljesen. Így a szülés után – a minél kevesebb kihagyásnak köszönhetően – jóval könnyebben tudta folytatni az edzéseket.

„Imádom a Pilatest. Emellett vettem egy Pogo sticket, ez a legjobb kardio a világon!” – mesélte egy korábbi interjúban a csinos színésznő. Az általa említett sporteszköz tulajdonképpen egy rugós bot, amivel nemcsak nagyon viccesen, hanem elég hatékonyan is edzhetünk, hiszen a kengurukhoz hasonló ugrándozással lényegesen meggyorsítható a kalóriaégetés. 

Alysonnak a szülés után a vicces ugrálóbot mellett egy tradicionális módszer is bevált: a szoptatás. „Tudom, hogy ez már elcsépelten hangzik, de én tényleg iszonyatos mennyiségű ételt tömtem magamba, mégis fogytam. Talán szoptatnom kéne a kicsit, míg 18 nem lesz” – viccelődött az újságírókkal a sztár.

A színésznő azt is elmondta, hogy teljesen felforgatta az életét az anyaság, és most minden más, mint a baba előtt volt, mégis imádja az új életét és a lányát. „Most tényleg iszonyúan elfoglalt vagyok” – mondta. Majd hozzátette: olykor a kisgyerekes anyukák többségéhez hasonlóan vele is előfordul, hogy nincs elég ideje saját magára.

„Ha választanom kell, hogy a rendelkezésemre álló néhány percben feldobjak egy villámgyors sminket, vagy a frizurámat csináljam-e meg, az utóbbit választom” – árulta el Alyson, akinek kisgyerekes anyukaként is nagyon fontos barátnői tanácsa. „Mindig nagyon jó érzés, ha összeülhetünk, és tanácsokat adhatunk egymásnak. Néha azt kívánom, bár még többször számíthatnánk egymásra a lányokkal!” – árulta el Alyson Hannigan.

Alyson legfurcsább szépségtippje:

„Egyszer véletlenül popsikenőccsel kentem be a kezem, amiről ekkor derült ki számomra, milyen remek hidratáló hatása van” – nyilatkozta nevetve az Így jártam anyátokkal című sorozat népszerű sztárja.

Fotó: Profimedia.hu

Formásabb alak, lépésről lépésre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X