Főoldal > AKTUÁLIS > Búcsúztasd a nyarat egy éjszakai futóbulival!

Búcsúztasd a nyarat egy éjszakai futóbulival!

Budapestéjszakafutás
0

Írta:

Egy különleges, éjszakai futással köszön el a nyártól szeptember 10-én a Világjátékok Alapítvány és a Budapest Sportiroda-BSI.A Nyárbúcsúztató 16. EDF Éjszakai Futás 5,6 kilométeres távja 21 órakor rajtol majd! A mezőny a Széchenyi István térről (volt Roosevelt tér) indul a hagyományos tűzijáték után, és olyan látványosságokban gyönyörködhetsz az útvonalon, mint az autóktól mentes, tiszta levegőjű […]

Egy különleges, éjszakai futással köszön el a nyártól szeptember 10-én a Világjátékok Alapítvány és a Budapest Sportiroda-BSI.A Nyárbúcsúztató 16. EDF Éjszakai Futás 5,6 kilométeres távja 21 órakor rajtol majd!

A mezőny a Széchenyi István térről (volt Roosevelt tér) indul a hagyományos tűzijáték után, és olyan látványosságokban gyönyörködhetsz az útvonalon, mint az autóktól mentes, tiszta levegőjű Alagút, a kivilágított a Budai Vár, a Lánchíd és a Szabadság híd.

A szervezők a forgalomtól elzárt útvonallal gondoskodnak a résztvevők biztonságáról.

Tavaly 4100 futó köszönt el a nyártól a fényárban úszó fővárosban. Ezen az eseményen mindenki bátran kipróbálhatja, milyen egy kicsit másképp, a kivilágított utcákon sportolni.

Lépj át az őszbe egy hangulatos éjszakai futással!

ejszakai2.jpg ()

Időpont: 2011. szeptember 10.

Rajt: 21:00

Táv: 5,6 km

Útvonal: Széchenyi István tér – Lánchíd – Clark Ádám tér – Alagút – Alagút utca – Attila út – Mikó utca – Tábor utca – Palota út – Dózsa György tér – Attila út – Szarvas tér – Ybl Miklós tér – Lánchíd utca – Lánchíd – Széchenyi tér – Pesti alsó rakpart – FORDÍTÓ (a Parlament előtt) – Garribaldi utcai felhajtó északi ága – Széchenyi rakpart – Széchenyi tér

Bővebb információ és nevezés: www.futanet.hu/cikk/16-edf-ejszakai-futas


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X