Főoldal > AKTUÁLIS > Így lendült formába 5 hét alatt a Szívek szállodája sztárja!

Így lendült formába 5 hét alatt a Szívek szállodája sztárja!

atlétadiétaedzéstervkalóriateljesítmény
0

Írta: and

A legtöbb színésznő azért vállalkozik diétája, vagy edzésprogramja megújítására, mert fogyni szeretne, Lauren Grahamet viszont nem ez motiválta: a Szívek szállodája című sorozatból is ismert színésznő egy népszerű életmódmagazin címlapfotózására szeretett volna jobb formába lendülni, és egyben megtalálni rég elvesztett fittségét és energikusságát. „Fitnesz-kihívásra vágytam – magyarázta a színésznő, majd így folytatta – hiába spinningeltem, […]

A legtöbb színésznő azért vállalkozik diétája, vagy edzésprogramja megújítására, mert fogyni szeretne, Lauren Grahamet viszont nem ez motiválta: a Szívek szállodája című sorozatból is ismert színésznő egy népszerű életmódmagazin címlapfotózására szeretett volna jobb formába lendülni, és egyben megtalálni rég elvesztett fittségét és energikusságát.

„Fitnesz-kihívásra vágytam – magyarázta a színésznő, majd így folytatta – hiába spinningeltem, futottam és túráztam, úgy tűnt, ezek semmilyen hatást nem gyakorolnak a testemre, vagy a fittségi állapotomra. Úgy éreztem, az erőfeszítéseim semmit sem érnek, és talán kellemesebb időtöltés lenne cipőket vásárolni a testvéremmel.” 

A színésznő fejében már ekkor is ott motoszkált egy új edzésterv gondolata, ám a végső lökést a címlapfotózásra való felkérés jelentette számára. „Azt mondtam nekik, hogy úgy akarok edzeni, mint egy atléta. A jó hír: tetszett nekik az ötlet, és azt mondták, megvan a tökéletes edzőjük számomra. A rossz hír: csak 5 hetünk volt a fotózásig, melynek során elég sok utazás is várt rám. Bepánikoltam” – vallotta be.

Lauren mégis lelkesen várta az első találkozást új edzőjével, Michelle Lovitte-tel, akitől megtanulta a pulzuskontrollált edzés alapjaira. Ennek lényege, hogy mindenképpen a zsírégető zónájában mozogjon a sportolni, illetve fogyni vágyó. „A célom heti 3500 kalória elégetése volt. Erre ő azt válaszolta, hogy 5 héten belül látni fogom az eredményt” – mondta.

A sztár 90 perces edzéseken vett részt, melyek kétszer olyan hosszúak voltak, mint az eddigi mozgásra szánt ideje. „Fél szemmel mindig a monitort néztem, hogy 125 és 155 közt legyen a pulzusom” – árulta el. Majd hozzátette: többnyire futópadon futott, vagy a gyorsgyaloglást választotta, esetleg 10 km-t túrázott. „Fájnak az izmaim, fáj a lábam, de a hasam kezd laposabbnak látszani” – jegyezte meg egy hét után a színésznő.

Az egyik fő nehézséget az jelentette Lauren számára, hogy az edzés második hetében New Yorkba utazott, a harmadik és negyedik héten pedig Minnesotába, illetve Washingtonba, ahol már egyedül kellett boldogulnia új edzéstervével. Az időjárás meleg, párás és esős volt, a színésznő azonban kitartóan edzett: egyre többet futott, így az általa elégetett kalóriák száma is emelkedett, ám ezzel együtt úgy érezte, fel van puffadva.

Edzője azt tanácsolta neki, hogy igyon több vizet, mert biztosan ki van száradva, ám Lauren nem szereti az íztelen, szagtalan szomjoltót. Az elveszített nedvességet viszont muszáj volt pótolnia, ezért kipróbálta az ízesített ásványvizeket, melyeket nagyon megszeretett.

Amikor pedig az ötödik héten visszatért Los Angelesbe, már nemcsak ő, hanem edzője is elégedetten szemlélte az eredményt. „Erősebb voltam, és az utazásaim során kiderült, hogy magam is képes vagyok tartani az új edzéstervemet” – árulta el boldogan a sztár, aki azóta is nagyon elégedett önmagával és teljesítményével. 

Fotó: Profimedia.hu – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X