Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi szuper alakját a Barátok közt gyönyörű színésznője, Balogh Edina!

Így őrzi szuper alakját a Barátok közt gyönyörű színésznője, Balogh Edina!

édesegészségesgyalogláskenyértengeri hal
0

Írta: and

Korábban te is azt gondoltad, hogy a Barátok közt Nádor Kingáját alakító Balogh Edina szigorú diétával marad ilyen csinos? Nos, akkor tévedtél, hiszen a színésznő a Wellness Cafe kérdésére elmondta, hogy fogyókúra nélkül is mindig vékony volt. „Szerencsés alkat vagyok, így annyira nem is figyelek arra, mit eszem” – árulta el a színésznő. Majd hozzátette: […]

Korábban te is azt gondoltad, hogy a Barátok közt Nádor Kingáját alakító Balogh Edina szigorú diétával marad ilyen csinos? Nos, akkor tévedtél, hiszen a színésznő a Wellness Cafe kérdésére elmondta, hogy fogyókúra nélkül is mindig vékony volt.

„Szerencsés alkat vagyok, így annyira nem is figyelek arra, mit eszem” – árulta el a színésznő. Majd hozzátette: egyik kedvenc ételét, a csirkepaprikást nokedlivel akár éjszaka is szívesen fogyasztja, de persze nem rendszeresen, mivel egészsége megőrzése nagyon fontos a számára.

„Gyakran fogyasztok tengeri halakat, illetve a tenger gyümölcseit, de nemcsak azért, mert ezek nagyon egészséges ételek, hanem mert szeretem is őket” – mondta Edina, hozzátéve, hogy az olasz konyha remekei és a somlói galuska is a kedvencei közé tartoznak. „Nem mondok le az édességekről sem, de válogatós vagyok: nem szeretem a nagyon csokis, krémes, túl édes dolgokat, a túrós sütik közül viszont szívesen válogatok” – árulta el mosolyogva.

A krémes és túl édes finomságok mellett Edina kenyeret sem eszik, mert nem szereti, ezen kívül pedig a cukros és az édesített üdítőket is mellőzi. „Szinte kizárólag szénsavmentes ásványvizet és teát iszom, esetleg ebben a nagy melegben egy-egy pohár házi bodzaszörpöt fogyasztok el” – tette hozzá.

A csinos színésznő igyekszik betartani a reggeli- ebéd- vacsora rendszerét, ám mint mondja, a korai étkezéssel nincs könnyű dolga, mert nem szereti azokat az ételeket, amiket általában reggelire fogyaszthatunk. „Sajnos nagy hibám, hogy a gyümölcsökre úgy kell rábeszélnem magam – árulta el mosolyogva, majd így folytatta – legszívesebben reggelire is főtt ételt ennék, de mivel ez hosszabb távon nem túl egészséges, általában a sonkás tojásrántottánál maradok.”

Ha ideje engedi, Edina szívesen tevékenykedik a konyhában is. „Gyakran várom, hogy legyen egy szabad délutánom, és készíthessek valamit a páromnak vagy a családomnak. Ilyekor nem arról van szó, hogy csak összeütnék egy-egy könnyű fogást, hanem megadom a módját a recept kiválasztásának, az előkészületeknek, a főzésnek, vagy akár a terítésnek is. Szeretek például rakott zöldséges-húsos ételeket készíteni, amiket kenyér nélkül is lehet fogyasztani” – mondta.

Ami pedig a sportolást illeti, Edina már gyermekkorában megszerette a sportos életmódot: évekig versenyszerűen úszott, majd a gimnáziumban kezdett edzőterembe járni. „Ezután olykor kihagytam néhány hónapot, de 25 éves korom után már mindig jártam edzeni. Erre nem azért van szükségem, hogy fogyjak, sőt, ellenkezőleg: szerintem ha nem sportolnék, egyszerűen elfogynék” – mesélte mosolyogva.

Manapság a színésznő gyaloglással tartja fitten magát. „30-40 percen át gyalogolok hegymenetben, majd kis súlyokkal végzek gyakorlatokat. Elsősorban lábra és fenékre gyúrok, karra pedig csak kicsit, mert hamar meglátszik rajtam, és szerintem egy túl izmos nő már nem annyira nőies” – mondta.

Formásabb alak, lépésről lépésre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X