Főoldal > AKTUÁLIS > Magyar fiatalok buliznak Katy Perry klipjében

Magyar fiatalok buliznak Katy Perry klipjében

forgatásklipmagyartűzijátékzene
0

Írta:

Katy Perry Firework című slágere több szálon kötődik hazánkhoz: a budapesti helyszínek mellett többek között 30 magyar fiatal bulizik együtt a sztárral a klipben. De hogy kerültek ők Katy társaságába? A vasárnap éjjel az egyik legrangosabb zenei elismerésben részesült videó koncepcióját már a forgatási munkálatok megkezdése előtt úgy építették fel, hogy az tökéletesen illeszkedjen a […]

Katy Perry Firework című slágere több szálon kötődik hazánkhoz: a budapesti helyszínek mellett többek között 30 magyar fiatal bulizik együtt a sztárral a klipben. De hogy kerültek ők Katy társaságába?

A vasárnap éjjel az egyik legrangosabb zenei elismerésben részesült videó koncepcióját már a forgatási munkálatok megkezdése előtt úgy építették fel, hogy az tökéletesen illeszkedjen a sláger mondandójához: mindnyájunkban ott lapul a tehetség! A klip szereplőit is ezen elv mentén válogatták ki. Európa 8 országából több ezer jelentkező közül választották ki azt a kb. 200 fiatalt, akikben ott lapult a szikra, és különböző fórumokon bizonyították: tehetségesek, elhivatottak, és nem félnek megosztani tudásukat a nagyközönséggel.

forgatas.jpg ()A kiválasztás menete országonként más volt, hazánkban a Lakatos Márk, Hámori Barbara, Lilu, és Harsányi Levente zsűrizte az online beküldött videókat. A több mint 600 feltöltött pályázati anyag alapján kiválasztott nyertesek között volt, aki táncolt, akadt, aki fényképeit, rajzait mutatta be, de a klipbe bekerült a focilabdával mesteri módon bánó lány, ruhatervező fiú, saját dalával jelentkező, bátran dalra fakadó tehetség, szavaló és bűvész is.

A Deutsche Telekom által kezdeményezett, hazánkban a Telekom által menedzselt ’Katy klipje’ kampány sikerességét mutatja, hogy az akció Facebook oldala jelenleg is aktív, és több mint 35.000 hazai rajongó követi nyomon a világ jelenleg legsikeresebb klipjének utóéletét.

Forrás: Avantgarde Group Kft.

Nézd meg a klippet!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X