Főoldal > AKTUÁLIS > Változatos programok és a sport hazai legjobbjai a 2. K&H olimpiai kerékpáros napon

Változatos programok és a sport hazai legjobbjai a 2. K&H olimpiai kerékpáros napon

0

Írta:

Az egész nap tartó események a kerékpározás minden szakágára kiterjednek, a család minden tagjának szórakoztató programokat ígérnek. A változatosságról a különböző bemutatók, a sportág közismert alakjai gondoskodnak. A programok közt szerepel Nagy „Gizmo” Attila látványos freestyle-showja – Gizmo és csapata képes több mint 15, egymás mellett szorosan fekvő embert kerékpárral átugrani, vagy akár szaltózni –, […]

Az egész nap tartó események a kerékpározás minden szakágára kiterjednek, a család minden tagjának szórakoztató programokat ígérnek. A változatosságról a különböző bemutatók, a sportág közismert alakjai gondoskodnak.

A programok közt szerepel Nagy „Gizmo” Attila látványos freestyle-showja – Gizmo és csapata képes több mint 15, egymás mellett szorosan fekvő embert kerékpárral átugrani, vagy akár szaltózni –, Fábián Márk egykerekűs magasugró világcsúcstartó, Kun Ádám Európa-bajnoki ötödik helyezett és Hegedűs László magyar bajnok triálos, illetve a Buzer Nikolett, Szakály Kinga művészi-kerékpáros duó bemutatója.

A kilátogatók találkozhatnak a ’80-as olimpiapótló moszkvai Barátság-verseny bajnokával, Somogyi Miklóssal, a népszerű riporterrel, a Tour de France-ot is közvetítő Sipos Jánossal, vagy éppen a velocipéd világbajnok Halápi Sándorral. A programban szerepel még BMX-flatland és félcső bemutató, gyorsulási és sprintverseny, alkalmi kerékpáros múzeum, gyermek ügyességi és KRESZ-pálya.

bringa2.jpg ()

A városligeti 56-osok terén sorra kerülő eseményen az újdonságnak számító sztárfutamon részt vesz Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai és világbajnok kajakozó, Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó, Martinek János olimpiai bajnok öttusázó és Káté Gyula világbajnoki bronz- és Európa-bajnoki ezü stérmes ökölvívó is.

A szabadidősport nap egyik aktív lehetőségeként kínálkozik a városi kerékpározást népszerűsítő bringatúra. A szervezők ezúttal 15, kerékpárút mellett található regisztrációs pontot fognak működtetni a fővárosban, bármelyiken lehet majd regisztrálni, az 56-osok terén történő sorsolásban való részvétel alapfeltétele legalább két pont érintése.

Bővebb információ: www.kerekparosnap.hu

Formásabb alak, lépésről lépésre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X