Főoldal > AKTUÁLIS > 10 éves az Elle magazin Magyarországon

10 éves az Elle magazin Magyarországon

0

Írta:

Az Elle magazin októberi száma ünnepi lapszám, hiszen idén tízéves lett az Elle Magyarországon. A címlapon a legújabb magyar szépség, Palvin Barbara topmodell szerepel, akivel egy titokzatos és szexi divatanyagot is megcsodálhat az olvasó a belső oldalakon. Ebben a számban nem tudunk elvonatkoztatni a bűvös tízestől: megismerhetünk 10 Elle nőt, és azt is megtudhatjuk, mi […]

Az Elle magazin októberi száma ünnepi lapszám, hiszen idén tízéves lett az Elle Magyarországon. A címlapon a legújabb magyar szépség, Palvin Barbara topmodell szerepel, akivel egy titokzatos és szexi divatanyagot is megcsodálhat az olvasó a belső oldalakon. Ebben a számban nem tudunk elvonatkoztatni a bűvös tízestől: megismerhetünk 10 Elle nőt, és azt is megtudhatjuk, mi történt velük az elmúlt tíz évben, de az Elle korábbi és jelenlegi szerzői is felelevenítik az Elle egy évtizedes történelmét. Októberben a női erőé a főszerep, megtudhatjuk, milyen, amikor a Nő az erősebb nem. Ami a divatot illeti, jön minden, ami fétis, hiszen ez a szezon új kedvence.

ellecikk.jpg ()Az ünnepi alkalomból ajándék Elle sminktáskát és Happy Birthday kártyát kapunk a magazin mellé. Számos születésnapi programmal kedveskedik az Elle az olvasóinknak: kedvezményes vásárlás, mozi, kiállítás, jóga, fitnesz- és spa-szolgáltatások várják az Elle Happy Birthday kártya tulajdonosokat. Október 6-án az Elle VIP-Est keretein belül a  BoConcept-ben 20% kedvezménnyel vásárolhatnak az Elle olvasói, október 13-án pedig a Luisa Spagnoli üzletében várnak bennünket a születésnapi VIP-napra, ahol 10% kedvezményt kapunk az őszi-téli kollekcióból. Sőt, október 21-22-én az Elle happy day kártyával 30% kedvezménnyel vásárolhatunk a MOM Park kiemelt üzleteiben. A részleteket a magazin októberi számában és a www.ellemagazin.hu oldalon olvashatjuk.

Forrás: Elle

A Novorin orrcsepp használata a mindennapokban

Top 6 zsírégető étel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X