Főoldal > AKTUÁLIS > Diéta nélkül is szupercsinos Monica Bellucci!

Diéta nélkül is szupercsinos Monica Bellucci!

kardionőiesolaszsztárúszás
0

Írta: and

Ragyogó, fitt és 47 évesen is gyönyörű: Monica Bellucci szépségét és fantasztikus alakját világszerte milliók irigylik, ami a fotóit elnézve nem is meglepő. Amire viszont mindenki azonnal felkapja a fejét, az nem más, mint a modell-színésznő vallomása, mely szerint alakja megtartásához nincs szüksége diétákra. A Mátrix mozikból, illetve A Nap könnyei, a Farkasok szövetsége, az […]

Ragyogó, fitt és 47 évesen is gyönyörű: Monica Bellucci szépségét és fantasztikus alakját világszerte milliók irigylik, ami a fotóit elnézve nem is meglepő. Amire viszont mindenki azonnal felkapja a fejét, az nem más, mint a modell-színésznő vallomása, mely szerint alakja megtartásához nincs szüksége diétákra.

A Mátrix mozikból, illetve A Nap könnyei, a Farkasok szövetsége, az Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetés, valamint A passió és A varázslótanonc című filmekből is ismert színésznő elmondása szerint nem tagad meg magától semmit, amit megkíván, de mértékletességre törekszik. Vérbeli olasz nőként kedvencei a tészták, ám pontosan tudja, hogy nem élhet ezeken, valamint késő este sem ajánlott alaposan belakmároznia például bolognai spagettiből.

„Nem vagyok kövér, de sovány sem” – mutatott felkarjára egy interjúban a világ egyik legszebb nőjének tartott Monica. Majd hozzátette: szereti nőies alkatát, illetve imád enni és élvezni az életet. Ebben pedig szerinte nincsen semmi titok.

„Soha nem voltam igazán modell alkat. Magas vagyok, de nem túlságosan, emellett nőies az alkatom, de soha nem éreztem úgy, hogy diétáznom kellene. A kamerák előtt való pózolást vagy a színészi munkát csak úgy lehet jól végezni, ha nem félünk attól, hogy felfedezzük, kik vagyunk valójában” – árulta el a sajtónak a 170 cm magas sztár.

Ám még mielőtt azt hinnénk, hogy Monica tényleg semmit sem tesz milliók által irigyelt alakjáért, egy külföldi weboldal összeállításából kiderül a színésznő titka: mozgás, mozgás és még több mozgás. Imád jógázni és kocogni, amit férje, Vincent Cassel kedvenc edzésmódjaival, a capoeirával és a kick-boxszal egészít ki.

Ezen mozgásformák mellett Monica az úszás szerelmese: minden héten legalább négy alkalommal ugrik medencébe, ahol 45 percen át rója a hosszakat. Ez a sport nemcsak remek kardio mozgás, hiszen egy óra alatt 300-600 kalóriát segíthet elégetni, hanem szuper kikapcsolódást is jelenthet a karrierje mellett két gyermekével is eléggé elfoglalt sztárnak.

Monica trükkje

A színésznő tavaly nyáron, egy hónappal második gyermeke, Leonie születése után már kedvenc fekete Dolce&Gabbana estélyijében tündökölt. A színválasztás pedig nem véletlen: Monica is egyetért azzal, hogy a fekete ruhákban karcsúbbnak tűnhetünk, ezért rendszerint a legsötétebb színben választ magának ruhát, ha meg kell jelennie valahol. Pontosan tudja, hogy így nemcsak stílusos lesz, hanem csinosabbnak is fog látszani.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Villámgyors fogyás tablettákkal (x)

A Novorin orrcsepp használata a mindennapokban

Top 6 zsírégető étel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X