Főoldal > AKTUÁLIS > Harcos szépség: így marad topformában Kelly Hu!

Harcos szépség: így marad topformában Kelly Hu!

diétaedzésfogyókúrakick-boxsztár
0

Írta: and

Ha szívesen olvasod színésznők vagy modellek diétás- és fitnesztitkait, akkor nem hagyhatod ki Kelly Hu-ról szóló anyagunkat, aki modellből, pontosabban szépségkirálynőből lett ismert színésznő. Miután 1985-ben megnyerte a Miss Teen USA szépségversenyt, fantasztikus alakjának és egzotikus vonásainak köszönhetően 1993-ban a Miss Hawaii USA címet is elhódította, a nagy döntőben pedig az első hat helyezett közé […]

Ha szívesen olvasod színésznők vagy modellek diétás- és fitnesztitkait, akkor nem hagyhatod ki Kelly Hu-ról szóló anyagunkat, aki modellből, pontosabban szépségkirálynőből lett ismert színésznő. Miután 1985-ben megnyerte a Miss Teen USA szépségversenyt, fantasztikus alakjának és egzotikus vonásainak köszönhetően 1993-ban a Miss Hawaii USA címet is elhódította, a nagy döntőben pedig az első hat helyezett közé került.

Innen mondhatni egyenes út vezetett Kelly számára a sztárság felé: néhány évnyi olasz és japán modellmunka után a Growing Pains című sorozatban debütált, amit olyan munkák követtek, mint például a Melrose Place, a Sunset Beach, A harc törvénye vagy a Vámpírnaplók című sorozatok, vagy A halál napja és a Skorpiókirály című filmek.

A show bizniszben töltött évek alatt azt hihetnénk, hogy a modell-színésznő valósággal a fogyókúrák rabjává vált, ám Kelly mindenki megnyugtatására elárulta: ez nem így van. „Odafigyelek arra, mit eszem – mondta. Majd hozzátette – nem szeretek diétázni, de az egészséges táplálkozásra mindig ügyelek.”

A 43 éves szépség az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás híve, és ahogyan ő fogalmaz, nem visz be rossz alapanyagokat a szervezetébe. Elmondása szerint odafigyel arra, milyen zsírokból mennyit fogyaszt – igyekszik például Omega 3 zsírsavakban gazdag ételeket fogyasztani, míg a finomított élelmiszerekre nemet mond. „Emellett kerülöm az alkoholt, nem dohányzom, viszont rengeteg friss gyümölcsöt, zöldséget és salátát eszem” – mesélte egy interjúban a hawaii születésű világsztár.

A gyönyörű híresség az egészséges táplálkozás mellett a rendszeres mozgás híve is: minden héten 3-4 alkalommal jár edzeni. Elmondása szerint verekedni a testvérétől tanult meg, mára pedig fekete öves karatés, illetve nagyon élvezi a kick-box edzéseket is.

Kelly azért tartja fantasztikusnak a kick-boxot, mert nemcsak remek kardio ezdésforma, de az izomépítésben és az erősítésben is fontos segítség lehet. Emellett az sem elhanyagolható, hogy egyesek szerint egy másfél órás intenzív edzés során akár 1000 kalóriát is elégethetünk!

A színésznő súlyzós gyakorlatok helyett szívesebben végez izometrikus gyakorlatokat, melyek lényege, hogy az izmok egymás ellen dolgoznak. Ezért ezt az edzésmódot bárki kipróbálhatja otthon, vagy akár egy munkahelyi szünetben is: az izmok megfeszítése után 5-6 másodperccel lazítás, majd újra megfeszítés következik. Kelly a kimerítő edzések után szívesen töltekezik egy kis jógázással, mellyel testi-lelki egyensúlya mellett hajlékonyságát is javíthatja.

Kelly és a maraton:

A csinos sztár 2006 decemberében lefutotta a Honolulu Marathont, ahol 28000 indulóból a 7212. helyen ért célba, mindössze 5 óra alatt, ami elég szép teljesítmény.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Saliris Resort****superior – Ahol Ég és Föld összeér…

Villámgyors fogyás tablettákkal

(T)egyél a menstruáció előtti panaszok ellen!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X