Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi álomalakját George Clooney új barátnője!

Így őrzi álomalakját George Clooney új barátnője!

diétaedzésfogyókúrasztár
0

Írta: and

Stacy Keibler neve számodra is ismerős lehet – akkor is, ha nem vagy sorozatrajongó, és a pletykalapokat sem bújod minden nap: a szupercsinos szőkeség ugyanis nemcsak hogy meghódította a világ legszexibb agglegényét, George Clooney-t, hanem gyakran meg is jelenik vele a vörös szőnyegen. A női pankrátorból lett sorozatszínésznő ezeken az alkalmakon egyszer sem mulasztja el, […]

Stacy Keibler neve számodra is ismerős lehet – akkor is, ha nem vagy sorozatrajongó, és a pletykalapokat sem bújod minden nap: a szupercsinos szőkeség ugyanis nemcsak hogy meghódította a világ legszexibb agglegényét, George Clooney-t, hanem gyakran meg is jelenik vele a vörös szőnyegen.

A női pankrátorból lett sorozatszínésznő ezeken az alkalmakon egyszer sem mulasztja el, hogy kifogástalan stílusérzékkel kiválasztott estélyi ruháiban megmutathassa hibátlan alakját a kameráknak – híres barátja legnagyobb megelégedésére. Mert nem vitás: Stacy bájos mosolya mellett tökéletes vonalainak köszönheti, hogy a legnagyobb sármőr szeme is megakadt rajta.

Ezt az álomalakot a 32 éves híresség szerint bárki megszerezheti, aki hozzá hasonló aktív életet él, és imád sportolni. Ha tehetné, Stacy a hét minden napján lejárna az edzőterembe, ám egy korábbi interjúban bevallotta, hogy ez olykor a sok munka miatt heti két-három alkalomra csökken.

Olyankor viszont alaposan megizzad: 10 perc kardio bemelegítéssel kezd, ami lehet futás, kocogás, vagy kitöltheti az ellipszistréner használata is. Ezt 45 perces, kis súlyokkal végzett súlyzós edzés követi, majd a feladatok sorát 20-30 perc kardio zárja.

Sokak által irigyelt, formás lábai megőrzése érdekében Stacy olykor egy-egy spinning órára is ellátogat, illetve sok guggolást és kitörést végez. Ha pedig nem jut el az edzőterembe, power walkinggal és tánccal tartja fitten magát.

George Clooney barátnője a táplálkozásra is nagyon odafigyel: nem fogyaszt cukrot, fehér lisztet, abból készült tésztaféléket, sem riszt, sem pedig keményítőt tartalmazó zöldségeket, illetve megtanulta ezeket sok sovány hússal és friss zöldségekkel, salátákkal helyettesíteni.

Három éve, egy interjúban pedig arról is beszélt, hogy egy ételszállító cégtől rendel: minden napra három főétkezést, tízórait és uzsonnát kap tőlük, amivel elmondása szerint már egy hét alatt szemmel láthatóan és kilókban mérhetően is fogyott.

„Reggelire gyakran tojást eszem, ebédre általában salátát sovány hússal, vacsorára pedig szintén húst” – árulta el. Stacy egyébként valószínűleg csak időhiány miatt rendelt ételt magának, ugyanis elmondása szerint remek szakács: vannak bevált receptjei, ám ha valamit kipróbál, gyakran alakítja át, hogy még egészségesebbé tehesse – például némi cukor kihagyásával, vagy egyéb összetevők megváltoztatásával.

Stacy tippje:

„Ha imádsz edzeni, de nem akarod túlságosan izmosra gyúrni magad, kövesd a személyi edzőm tanácsát: ne csak egyféle mozgásformát válassz, hanem váltogasd az edzésmódokat, így nem fogsz leragadni mondjuk a súlyzós edzésnél. Emellett ha csak teheted, járj Pilatesre, ami nyújtja az izmokat” – mondta George Clooney csinos barátnője.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Saliris Resort****superior – Ahol Ég és Föld összeér…

Villámgyors fogyás tablettákkal

(T)egyél a menstruáció előtti panaszok ellen!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X