Főoldal > AKTUÁLIS > Rajtol a Bécs-Pozsony-Budapest Ultramarathon

Rajtol a Bécs-Pozsony-Budapest Ultramarathon

futásultramaratonverseny
0

Írta:

Október 19-én, a bécsi Práterből elrajtol a megújult Bécs- Pozsony-Budapest Ultramarathon, amikor az Ernst Happel stadionból a mezőny nekivág a 316,7 km-es össztávnak. Kemény megmérettetés, sportos összecsapás, önmagadnak és másoknak bizonyítás, harc a távval, harc az idővel. Három országot, három fővárost megismerni, erősíteni a nemzetközi sportbarátságot és az Európa Uniós tagországok kapcsolatát. Hirdetni és mintául […]

Október 19-én, a bécsi Práterből elrajtol a megújult Bécs- Pozsony-Budapest Ultramarathon, amikor az Ernst Happel stadionból a mezőny nekivág a 316,7 km-es össztávnak.

Kemény megmérettetés, sportos összecsapás, önmagadnak és másoknak bizonyítás, harc a távval, harc az idővel. Három országot, három fővárost megismerni, erősíteni a nemzetközi sportbarátságot és az Európa Uniós tagországok kapcsolatát. Hirdetni és mintául szolgálni az egészséges életmód tekintetében.

Időpont: 2011. október 19-23.

Rajt: 2011. október 19. Bécs

Tervezett útvonal (kb. 321 km):

1. nap: Bécs-Pozsony (kb. 92 km)

2. nap: Pozsony-Győr (kb. 84 km)

3. nap: Győr-Tata (kb. 64 km)

4. nap: Tata-Budakeszi (kb. 60 km)

5. nap: Budakeszi-Budapest (kb. 21 km)

VERSENYSZÁMOK

EGYÉNI: női, férfi és abszolút

VÁLTÓ: 4+1 fős női és férfi csapatok

A jellemzően azonos hosszúságú napi szakaszokat a versenyszabályzatban rögzített feltételekkel kell teljesíteni. Minden csapat 1-1 fő tartalék futót nevez, akik a napi szakaszokon előre bejelentve állíthatók be a tervezetten pihenőt töltő futó helyett.

EGYÉB KATEGÓRIÁK:

– kerékpáros (egyéni, tandem, handback, …) túra

– görkorcsolyás túra

– 2 fős váltófutás

– családi váltófutás

– buli futás (a csapattagok bármikor válthatják egymást)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X