Főoldal > AKTUÁLIS > Fájdalmasan vékony: 44 kilóra fogyott Angelina!

Fájdalmasan vékony: 44 kilóra fogyott Angelina!

diétasoványsztár
0

Írta: and

Bár néhány éve még egészséges alkatával hódította meg férfi rajongói szívét, Angelina Jolie friss fotóit elnézve ezt már alig hisszük el. A híres színésznő ugyanis az elmúlt hetek, hónapok során ismét lefogyott – már túlságosan is. Külföldi lapok szerint a 173 cm magas sztár súlya kétségbeejtően alacsony: 45 kiló alá csökkent, aminek egyszerűen az az […]

Bár néhány éve még egészséges alkatával hódította meg férfi rajongói szívét, Angelina Jolie friss fotóit elnézve ezt már alig hisszük el. A híres színésznő ugyanis az elmúlt hetek, hónapok során ismét lefogyott – már túlságosan is.

Külföldi lapok szerint a 173 cm magas sztár súlya kétségbeejtően alacsony: 45 kiló alá csökkent, aminek egyszerűen az az oka, hogy Angie nem eszik. Egy népszerű magazin a színésznő egy, névtelenül nyilatkozó ismerősétől megtudta, hogy ezt az a hajszolt tempó okozza, amit a hatgyermekes világsztár diktál.

„Sokszor annyi dolga van a gyerekekkel és a rengeteg utazással, hogy egész nap nem ér rá enni” – mondta a forrás, aki szerint a híres szépség olykor napi 600 kalórián tengődik. Ez egy egészséges, felnőtt nő számára szükséges mennyiség harmadánál is kevesebb.

Angelina étrendjét tehát nem túlzás egészségtelennek, sőt, életveszélyesnek titulálni, hiszen szervezete nem kap elég energiát a működéshez. A Tomb Raider, a Mr. és Mrs. Smith, a Salt ügynök és Az utazó sztárja olykor még egy, vagy több étkezést is képes kihagyni.

angiecikk1.jpg ()Ha van ideje, a forrás szerint reggelire általában egy kanál kókuszolajat és egy maréknyi gabonapelyhet fogyaszt. Az ebédet gyakran kihagyja, ehelyett csak felkap egy maréknyi mandulát, vagy gumimacit, esetleg egy protein shake-et, és már rohan is tovább.

Vacsorára általában egy szelet húst fogyaszt vörösborral, ám ez tartósan nem biztosíthat elég energiát ahhoz, hogy a másnapi feszített tempót is bírja – hat gyerekkel és persze rengeteg stresszel.

A 36 éves színésznő egyébként abba a nőtípusba tartozik, akik a stressztől képesek csontsoványra fogyni. Elmondása szerint 2007-ben, édesanyja elvesztése után észrevétlenül szabadult meg a kilóktól, majd az egész világ láthatta, hogyan lesz egyre soványabb, amikor Brad Pittel gondjaik voltak.

Sokan arról suttognak, hogy a szépséges sztár most is családi gondok miatt lett ennyire vékony, de erről Angelina egyelőre nem beszél. Ahogyan azt sem indokolta meg, miért képtelen időt szánni önmagára, hiszen sem a gyerekekkel, sem az esetleges problémákkal nincs egyedül.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X