Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad csúcsformában a 45 éves vegetáriánus színésznő!

Így marad csúcsformában a 45 éves vegetáriánus színésznő!

diétaéletmódjógasztártenisz
0

Írta: and

Tea Leoni legutóbb a Hogyan lopjunk felhőkarcolót című moziban mutatta meg, hogy egy igazi nő 45 éves kora felett is lehet elképesztően csinos. És bár elmondása szerint sosem voltak komoly súlyproblémái – két terhességét leszámítva elkerülték őt a pluszkilók –, Tea sokat tesz szuper alakjáért. A 173 cm magas sztár egyrészt otthonról hozza az egészséges […]

Tea Leoni legutóbb a Hogyan lopjunk felhőkarcolót című moziban mutatta meg, hogy egy igazi nő 45 éves kora felett is lehet elképesztően csinos. És bár elmondása szerint sosem voltak komoly súlyproblémái – két terhességét leszámítva elkerülték őt a pluszkilók –, Tea sokat tesz szuper alakjáért.

A 173 cm magas sztár egyrészt otthonról hozza az egészséges életmód ismeretét és szeretetét, hiszen anyukája dietetikusként dolgozott. Később viszont ő maga döntött úgy, hogy a környezet és az állatok védelme érdekében vegetáriánus lesz.

„Már hosszú ideje nem eszem állati eredetű termékeket, és nagyon egészséges étrend szerint étkezem” – mondta egy interjúban David Duchovny felesége. Majd hozzátette: a húson kívül nem fogyaszt tojást és tejtermékeket sem, ezek helyett elsősorban bio zöldségekkel és gyümölcsökkel táplálja szervezetét.

Emellett Tea a vegetáriánus étrend számos előnyéről is beszélt interjúja során. „Azáltal, hogy növényi alapú ételeket fogyasztok, a koleszterinszintem jelentősen lecsökkent” – mesélte, hozzátéve, hogy ezzel felére csökkentette a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát.

A vegetáriánus étrend mellett a 45 éves sztár nagyon aktív életmódot folytat. Imád túrázni, golfozni és a kardio gyakorlatok is a kedvencei közé tartoznak: ha csak teheti, lefut a szabadban 5 kilométert.

teacikk1.jpg ()Az edzőtermi gyakorlatoktól viszont nincs túlságosan elragadtatva, ezért ha teheti, elkerüli a kondigépeket. „Szerencsémre nem úgy festek, mint aki nem edz. Persze, mindannyian szeretnénk, ha a popsink és a karunk feszesebb lenne, de számomra a sportnak is arról kell szólnia, hogy jól érzem magam a bőrömben” – árulta el.

Tea valószínűleg ezért szerette meg a jógát is, ahol nemcsak testét és lelkét hozza egyensúlyba a hivatásában és két gyermeke mellett vállalt teendők után, hanem testét is formálja, és nem mellesleg jól is érzi magát a gyakorlatok közben.

Emellett imád teniszezni, bár elmondása szerint nem mindig szerencsés az, aki ellenfélnek kapja őt a pályán. „Nagyon szeretem az erőszakos teniszt, és szerintem elég jó is vagyok benne – mondta. Majd így folytatta – ezen kívül remek úszó vagyok, egy ideig windsurf- versenyeken is indultam.”

Arról pedig, hogy miért van még mindig együtt korábban szexfüggőséggel kezelt férjével, David Duchovny-val, a színésznő sejtelmesen csak ennyit mondott. „David… nos, a házasságunkban az ő humorérzéke a legjobb dolog.”

Fotó: Profimedia – Red Dot

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X