Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi vékony alakját az X-Faktor mentora!

Így őrzi vékony alakját az X-Faktor mentora!

bulimiadiétamentortánc
0

Írta: and

Paula Abdul alakján egyáltalán nem látszik, hogy jövőre 50 éves lesz: a pompomlányból lett koreográfus, majd énekes-dalszerző és televíziós személyiség az idő múlásának ellenére is őrzi sokak által irigyelt, vékony alakját. Bár egy időben meggyűlt a baja a táplálkozási zavarokkal, és a bulimiát csak 17 év után tudta legyőzni, az amerikai X Factor mentora egy […]

Paula Abdul alakján egyáltalán nem látszik, hogy jövőre 50 éves lesz: a pompomlányból lett koreográfus, majd énekes-dalszerző és televíziós személyiség az idő múlásának ellenére is őrzi sokak által irigyelt, vékony alakját.

Bár egy időben meggyűlt a baja a táplálkozási zavarokkal, és a bulimiát csak 17 év után tudta legyőzni, az amerikai X Factor mentora egy interjúban elmondta, hogy önmaga hánytatása helyett már jó ideje a sok mozgás és a kiegyensúlyozott táplálkozás segítségével marad vékony.

„Tényleg bármit megehetek, mert utána lemozgom” – fogalmazta meg Paula, majd hozzátette: arra nagyon figyel, hogy többnyire egészséges ételek kerüljenek a tányérjára. És ha mégsem tud ellenállni a finomságoknak, a mértékletességre akkor is ügyel. „Egyébként pedig nem vagyok válogatós, így szinte bármit megeszek. Kedvenceim a zöldségek és a gyümölcsök” – mondta.

abdulcikk1.jpg ()A mindössze 152 cm magas mentor pontosan tudja, hogy alacsony termete miatt egy-két pluszkiló is nagyon gyorsan meglátszik rajta. Ezért fordulhatott elő, hogy régen nemcsak kicsinek, hanem a többi táncoshoz képest ducinak is látta magát, és az étkezések után hánytatással büntette a testét.

Ma viszont már nem érez lelkiismeret-furdalást, mert tudja, hogy a teste csak akkor működhet jól, ha megfelelően táplálja. A plusz kalóriákat pedig könnyedén lemozogja, hiszen egykori pompomlányként és koreográfusként a tánc szerelmese.

„Ha nem járok edzőterembe, akkor tánccal tartom magam formában” – árulta el Paula, aki egyébként a konditermek látogatását sem hanyagolja el: személyi edzője, Karen Voight irányításával köredzést végez, valamint felüléseket, guggolásokat és fekvőtámaszokat is csinál.

Emellett a mentor az aerobik nagy rajongója is, ezért amilyen gyakran csak tud, részt vesz egy-egy edzésen – akár személyi edzőjével, akár csoportos órák keretein belül. Ha pedig egy kicsit lelassítana, a jógát választja, hiszen ezzel a mozgásformával teste felfrissül, lelke ismét megnyugszik, és a jóga segítségével az egész napos stresszt is könnyebben maga mögött tudhatja. 

Fotó: Profimedia – Red Dot

Curver Grand Chef ételtartó (x)

Fedezze fel a powerfruit erejét!

Kavard fel a port és nevess!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X