Főoldal > AKTUÁLIS > Aggódnak érte: ijesztően lefogyott a duci modell

Aggódnak érte: ijesztően lefogyott a duci modell

diétaducikilókövér
0

Írta: and

Crystal Renn már korántsem tekinthető plus size modellnek, ugyanis az elmúlt időszakban elképesztően sokat fogyott. Nem is csoda tehát, ha a divatszakma és rajongói is egy emberként aggódnak a világ egyik legismertebb duci modelljének egészségéért. Erre van is okuk, hiszen a különleges szépségű modell múltjában már megjelentek a táplálkozási zavarok, és sokak szerint most is […]

Crystal Renn már korántsem tekinthető plus size modellnek, ugyanis az elmúlt időszakban elképesztően sokat fogyott. Nem is csoda tehát, ha a divatszakma és rajongói is egy emberként aggódnak a világ egyik legismertebb duci modelljének egészségéért.

Erre van is okuk, hiszen a különleges szépségű modell múltjában már megjelentek a táplálkozási zavarok, és sokak szerint most is többről van szó, mint testsúlya jelentős csökkenéséről.

Crystal korábban nem félt arról beszélni, hogy testét szinte teljesen tönkretette az anorexia: miután 14 évesen felfedezték, fogyókúrázni kezdett, amivel a végletekig elment. Olykor néhány zöldségen, cukormentes gyümölcszselén és light kólán kívül napokig nem evett semmit. Az edzőteremben viszont akár nyolc órát is képes volt eltölteni, és még akkor is kövérnek látta magát.

crystal1.jpg ()Bár a híres szépség megesküdött rá, hogy betegségét maga mögött hagyta, amikor néhány rosszullét után eldöntötte, hogy egészsége mindennél fontosabb számára, most úgy tűnik, ez mégsem teljesen igaz.

A sikeres plus size modell ugyanis először csak néhány kilót adott le egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozással és sok, szabad levegőn történő mozgással. Ám miután két ruhaméretet fogyott, valószínűleg rákapott a diétázás ízére, és az edzőtermekhez fűződő korábbi, rossz élményein is sikerült túltennie magát.

Crystal esküdözik, hogy számára nem jelent nyomást a divatipar, és csak azért fogyott le, mert most így érzi jól magát. „Nem szeretném, ha a fiatal nők azt hinnék, hogy a szépség egyenlő a vékonysággal. A szépség nem egy nadrágméreten múlik. Ismerem a testem, és nagyon büszke vagyok rá” – mondta korábban a modell.

Fogyása miatt sok kritika éri a csinos modellt, hiszen milliók tekintették őt példaképüknek azért, mert nemcsak teltebb idomait vállalta büszkén, hanem minden olyan nő bátorítását is, aki az egészséges testkép és a belső harmónia elérésére törekedett.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X