Főoldal > AKTUÁLIS > Extrém snowboard verseny a belvárosban

Extrém snowboard verseny a belvárosban

programsnowboardtélvilágnap
0

Írta:

A deszkások látványos trükkökkel csúsznak le a 30 méter hosszú utcai pályán: a hosszú lépcsősoron, a korlátokon és mobil boxokon. Ezen a napon az egész világ együtt tiszteleg a sport előtt A világ legnagyobb snowboard eseményéhez Magyarország is csatlakozik, immár negyedik alkalommal. A snowboard pikniket eddig mindig más és más helyen szervezték, idén a Gödör […]

A deszkások látványos trükkökkel csúsznak le a 30 méter hosszú utcai pályán: a hosszú lépcsősoron, a korlátokon és mobil boxokon. Ezen a napon az egész világ együtt tiszteleg a sport előtt

A világ legnagyobb snowboard eseményéhez Magyarország is csatlakozik, immár negyedik alkalommal. A snowboard pikniket eddig mindig más és más helyen szervezték, idén a Gödör Klub és annak terasza ad helyet a látványos bemutatóknak, a komoly tétversenynek és a számos kiegészítő rendezvénynek, így a filmvetítéseknek, snowboard börzének, és a hajnalig tartó bulinak.

snow1.jpg ()A rendezvény fő támogatója a legnagyobb hagyománnyal rendelkező innsbrucki Air&Style snowboard verseny főszponzora, a Burn. Így valósulhatott meg, hogy a budapesti esemény komoly tétversennyé vált, és a legjobb rider indulóként vehet részt az innsbrucki világverseny JIB összecsapásán, a világ legjobbjaival. A JIB a városi deszkázás összefoglaló neve, ahol a snowboardosok korlátokon, épületeken, lépcsőkön mutatják be trükkjeiket.

A hódeszkások világnapján több mint 130 rendezvény zajlik párhuzamosan a világon, amelynek egyik, számunkra meghatározó pontja Budapest belvárosa lesz, ahol 20:30 óráig ingyenes programok várnak mindenkit. Az esti bulira a belépő 1000 forint, amelynek fele levásárolható.

 

 

Program:

11:00 – 19:00
Snowboard börze, vásár, filmek
15:00 – 16:30
JIB verseny edzés
17:00 – 19:00
Versenyek és DJ Szamosi
20:00
Díjkiosztó
20:30
Cadik feat Judie Jay
23:30
Mango feat MC
Kemon

Forrás: www.msbsz.hu

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X