Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi karcsúságát Köböl Anita!

Így őrzi karcsúságát Köböl Anita!

edzésfőzéskalóriakonyha
0

Írta: and

„Inspirálnak a nagy kihívások” A bájos műsorvezető a FEM3 TV arcaként tűnt fel először a képernyőn, jelenleg a TV2 Itthon.hu programmagazinját vezeti. Anita 8 évig úszott, 4 éven át versenyszerűen röplabdázott, és életének azóta is szerves része a mozgás. Az utóbbi években számos mozgásformát kipróbált, a step aerobiktól kezdve a kangoo-ig, ám nem igazán kedveli […]

„Inspirálnak a nagy kihívások”

A bájos műsorvezető a FEM3 TV arcaként tűnt fel először a képernyőn, jelenleg a TV2 Itthon.hu programmagazinját vezeti. Anita 8 évig úszott, 4 éven át versenyszerűen röplabdázott, és életének azóta is szerves része a mozgás. Az utóbbi években számos mozgásformát kipróbált, a step aerobiktól kezdve a kangoo-ig, ám nem igazán kedveli az ugrálós sportokat, mert gyorsan elfárad, és nem tartja magát különösebben kitartónak.

Mostanában inkább erősítő gyakorlatokat végez, amelyekkel a kritikus testrészeit – különösen a popsiját – remekül tudja feszesíteni. „ Nemrégiben kezdtem el futni, s bár az elején még a könnyű kocogás is nehezemre esett, most már fél órát is képes vagyok megállás nélkül teljesíteni a futópadon.” Anita szerint a rendszeres sportolás nem csupán a karcsúság miatt fontos, ám az egészséges életmód kialakításának, és a test-lelki egyensúly helyreállításának is elengedhetetlen része. „

Ha kicsit feszültebb vagyok a munka vagy a magánélet miatt, olyan energiák szabadulnak fel bennem, hogy le sem akarok szállni a futópadról, és amikor elérem a holtpontot, utána bármeddig elfutnék. Szeretem feszegetni a saját korlátaimat, és mindig kitűzök magam elé egy újabb célt, amit teljesíteni akarok.”

kobol1.jpg ()„Nem szeretek unatkozni”

Anitának nem csupán a sportban, ám szakmai téren is szüksége van állandó kihívásokra. Maximalista és rendkívül nagy benne az elismerés utáni vágy, ami sokszor megfelelési kényszerrel párosul. Ha nincs sikerélménye, hajlamos könnyen feladni a dolgokat, mert úgy véli, hogy valamit rosszul csinál. „A rutinfeladatoktól egyáltalán nem érzem jól magam, és kedvelem a változatosságot, ezért is örülök annak, hogy a televíziózás mellett – amiben leginkább örömömet lelem – egy kommunikációs ügynökségnél is dolgozhatok. Rendkívül terhelhető és impulzív vagyok, ezért igyekszem több dolgot párhuzamosan csinálni, hisz úgy érzem, amíg fiatal vagyok és nincs családom, addig kell a lehetőségeket megragadnom.”

„A főzés teljesen kikapcsol”

A műsorvezető imádja a hasát, és nem számolgatja feleslegesen a kalóriákat, ehelyett inkább kisebb adagokat fogyaszt, ám saját bevallása szerint egyszerűen nem tud ellenállni az ínycsiklandó tésztáknak. A konyhában szívesen kísérletezik, az alapokat otthon, az édesanyjától tanulta, bár az utóbbi időben kevesebb ideje jut a főzésre.

Anita számára fontos az egészséges étkezés, ezért próbál odafigyelni arra, hogy minőségi alapanyagokból készítsen tápláló ételeket, ám sajnos hajlamos a hízásra, így folyamatos önkontrollra van szüksége.  Reggelire általában csak gyümölcsöt eszik, délben elfogyaszt egy könnyű ebédet, és édesség helyett inkább kesudiót vagy sajtot majszol. Az ünnepek közeledtével előre eltervezi, hogy milyen finomságokat fog sütni, a drága ajándékok helyett pedig saját kezűleg készít kreatív meglepetéseket a szeretteinek.

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X