Főoldal > AKTUÁLIS > Kis karácsony, nagy karácsony – vásárolj okosan ajándékot!

Kis karácsony, nagy karácsony – vásárolj okosan ajándékot!

ajándékkarácsony
0

Írta:

És bár az elmúlt években hozzá kellett szoknunk a gondolathoz, hogy nem költekezhetünk esztelenül, az, hogy kicsit meghúztuk a nadrágszíjat, még nem jelenti automatikusan, hogy idén kevesebb ajándék jutna majd a fa alá. Legyen szó akár a pasinkról vagy a barátnőnkről, a családunkról vagy a gyermekeinkről, egy kis kreativitással, és némi kitartó keresgéléssel, igazán pompás […]

És bár az elmúlt években hozzá kellett szoknunk a gondolathoz, hogy nem költekezhetünk esztelenül, az, hogy kicsit meghúztuk a nadrágszíjat, még nem jelenti automatikusan, hogy idén kevesebb ajándék jutna majd a fa alá. Legyen szó akár a pasinkról vagy a barátnőnkről, a családunkról vagy a gyermekeinkről, egy kis kreativitással, és némi kitartó keresgéléssel, igazán pompás meglepetéseket varázsolhatunk szentestére.

S hogy mi kerüljön idén a fa alá, ahhoz próbálok most néhány ötletes, és megfizethető gondolatot adni. Pasiknak mindenképpen valamilyen elektronikai kütyüt érdemes nézni, például egy okostelefont, vagy tabletet, amiket, a horrorisztikus árbeharangozók ellenére, a hazai mobilszolgáltatók karácsonyra hangolt ajánlatai között, óriási kedvezményekkel, akár már 990 Ft-ért is megtalálhatunk. Ám ha a kedvesünk inkább a házimozizás szerelmese, úgy meglephetjük őt, akár egy házimozi rendszerrel is. Igaz, hogy ez egy kicsivel költségesebb ajándék, de egy minőségi szetthez már  25.000-40.00 Ft-ért is hozzájuthatunk.

vasarlas2.jpg ()

Ha a hölgyek szívéhez vezető utat keressünk, úgy szintén érdemes szétnézni az akciós mobilkészülékek kínálatában, de szigorúan csak az olyan telefonok között, amik igazán csajosak és elegánsak. Az sem utolsó, ha tudjuk, hogy a hőn szeretett nő milyen típust képvisel: sportos, modern, üzletasszonyos, vagy esetleg édesanya? Mert ennek ismeretében meglephetjük őt akár egy szexi fehérneművel vagy egy izgalmas könyvvel, egy exkluzív kozmetikummal, vagy egy megunhatatlan parfümmel. Persze, ha a találgatások helyett inkább biztosra szeretnénk menni, a legtutibb ajándék egy masszázsbérlet, vagy ami még ennél is jobb, ha a masszázstermet egyenesen a lakásunkba varázsoljuk. Persze, ha ennél egyszerűbb és nagyszerűbb meglepetést szeretnénk okozni, meglepjük őt egy kényeztető wellness hétvégével is.

Az ötletek tárháza tehát végtelen, csupán ismernünk kell szeretteinket, s hogy mivel szerezhetünk nekik igazán nagy örömet. Érdemes megfontoltan nézelődnünk és vásárolnunk, hiszen egy-egy okos döntéssel, rengeteg pénzt és időt is megspórolhatunk.

Vásárolj okosan az Olcsóbbat.hu-n!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X