Főoldal > AKTUÁLIS > A modern család sztárja a táncra esküszik és kerüli a vörös húst

A modern család sztárja a táncra esküszik és kerüli a vörös húst

diétaedzésszexisztár
0

Írta: and

Sofia Vergara a Self magazinnak elárulta, hogy minek köszönheti, hogy igazi szexi anyukát formálhat a sorozatban. Mindenekelőtt leszögezte, hogy nem szereti a kondizást: „Utálom, nem vagyok egy atléta típus, azonnal elmegy az élettől is a kedvem, ha edzenem kell. Ugyanakkor nagyon szeretek latin zenére táncolni. Ezért van egy trénerem, aki hetente háromszor egy órát táncol […]

Sofia Vergara a Self magazinnak elárulta, hogy minek köszönheti, hogy igazi szexi anyukát formálhat a sorozatban. Mindenekelőtt leszögezte, hogy nem szereti a kondizást: „Utálom, nem vagyok egy atléta típus, azonnal elmegy az élettől is a kedvem, ha edzenem kell. Ugyanakkor nagyon szeretek latin zenére táncolni. Ezért van egy trénerem, aki hetente háromszor egy órát táncol velem. Egyrészt az egészségem miatt fontos a mozgás, emellett persze fontos a külsőmért is megdolgozni, hiszen ki akarna egy lapos fenekű Gloriát nézni a tévében?”

Sofia elismeri, hogy minél inkább telnek felette az évek, annál inkább oda kell figyelnie a teste karbantartására. De csak ésszerű keretek közt küzd a korral. „Sok nő túlzásokba esik, mivel a rengeteg edzéstől a teste úgy néz ki, mintha húsz éves lenne, az arca viszont öregszik. Ilyenkor fordulnak plasztikai sebészhez, végül pedig a sok műtéttől úgy néznek ki, mint egy szörny. Én nem akarom, hogy megoperáljanak, vagy botoxra legyen szükségem.”

sofia2.jpg ()Diétát nincs, de vörös húst nem eszik

Mint a legtöbb sztár, Sofia Vergara is próbálta megtalálni az egyensúlyt és a mértékletességet az étkezésben. Elmesélte, hogy imádja Sophia Lorent, akiről sosem látott olyan képet, ahol éppen edzett volna, ellenben olyat igen, ahol evett. Nem hisz abban, hogy mindent meg kell vonnunk magunktól. „Nem azt mondom, hogy egyél akármit, és hízzál hatalmasra. De azért nem kell mindenről lemondani. Én például nem eszem vörös húst. 16 évesen egyszer csak nem esett jól az íze, ezért azóta nem fogyasztom. Ellenben a desszertek a gyengéim. Addig nem tudom befejezni az étkezést, amíg nem ettem valami édességet.”

Testünk elfogadása

Bár Sofia ma elégedett a külsejével, tinédzserként még nem így volt: „13 évesen még borzasztónak tartottam a nagy melleimet, és meg akartam műttetni. Persze édesanyám állította, hogy majd később örülni fogok nekik. Így lett. Hálás vagyok értük, és úgy érzem, hogy sokszor még az előmenetelemet is segítették. És nem utolsó sorban szexinek érzem magam tőlük.” Sofia Kolumbiából származik, ahol a családok igazán jó kedélyűek, a nők pedig kimondottan szexik, jól érzik magukat a bőrükben. Ezt látta otthon, így neki sem volt olyan nehéz a testével jó viszonyba kerülni.

Azért még Sofia sem tudja magát kivonni a Hollywood-i „öregedés-para” alól. „Nem szeretnék én se megöregedni, de amikor azt látom, hogy valaki őrült módon próbál ellene harcolni, akkor mindig azt gondolom, hogy emiatt ő sokkal idősebbnek látszik, mint az, aki nem tesz ellene.  Tehát ebben is meg kell találni az arany középutat. Én például kimondottan szeretem a szépségápolási termékeket, és ha azt ígéri egy krém, hogy ha bekenem vele a szemem környékét, akkor fiatalabbnak fogok látszani, akkor bizony azt én megteszem. De igyekszem nem túlzásba vinni a kor elleni harcot.”

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X