Főoldal > AKTUÁLIS > Ettől olyan dögös Nicki Minaj!

Ettől olyan dögös Nicki Minaj!

alakdiétadögöspopsiszexi
0

Írta: and

Akármennyire is furcsa szerzet Nicki Minaj, és hiába szólják meg sokan extrém ruhái és külseje miatt, egy dologban mindenki egyetért: igazán dögös teste van. Szokták a Barbie babához hasonlítani, ami nem véletlen, hiszen ő maga is fekete Barbie-ként aposztrofálja magát. Az egyik legfeltűnőbb, és legmarkánsabb testrésze a feneke. Nem kis méret, sőt, akár azt is […]

Akármennyire is furcsa szerzet Nicki Minaj, és hiába szólják meg sokan extrém ruhái és külseje miatt, egy dologban mindenki egyetért: igazán dögös teste van. Szokták a Barbie babához hasonlítani, ami nem véletlen, hiszen ő maga is fekete Barbie-ként aposztrofálja magát. Az egyik legfeltűnőbb, és legmarkánsabb testrésze a feneke. Nem kis méret, sőt, akár azt is mondhatnánk, hogy igen nagy kufferrel rendelkezik, de annál keményebb a popsija, ami kimondottan szexi megjelenést kölcsönöz neki. Ám azért, hogy ilyen dögös hátsót varázsoljunk, lehet tenni. Egy dologra biztosan szükségünk lesz: kitartásra. Nincs ugyanis olyan villámdiéta, vagy testmozgás, ami ilyen eredményhez vezetne rövid időn belül. Emellett nem árt, ha már alapból körte alakod van.

Kezdésként a konditeremben a futópaddal kell megbarátkozni. Hogy ne terheld túl magad az első alkalommal, indíts aránylag lassú tempóban 5 percig, majd egyre gyorsabb ütemet állíts be. Ha már jobb formában vagy, akkor folytathatod azzal, hogy 45 másodpercig teljes erőkifejtéssel, és sebességgel futsz, utána 90 másodpercig csak sétálsz, majd ezt a két lépést ismételgeted ötször, végül megpihensz.

nicki1.jpg ()Szép lassan meg kell tanulni a kitörés, guggolás, felülés gyakorlatokat. Ezek ugyanis abban segítenek összességében, hogy a hasad lapos legyen, miközben a feneked nem veszít a „súlyából”, de egyre izmosabb lesz. Hiszen az a cél, hogy a popsi feltűnő legyen. Nem muszáj a futást és a többi gyakorlatot egy napon csinálnod, beoszthatod a hetedet, hogy egyik nap csak egyiket, másik nap a másikat.

A kitörésekhez állj terpeszbe, tedd csípőre a kezed, jobb lábbal lépj egyet előre, utána vissza az eredeti helyzetbe, majd húzd fel a térdedet amilyen magasra tudod. Ezt végezd el 25-ször, majd cseréld meg a lábad. A guggolást egy szék támlájánál csináld, de ne arra nehezedj, csak éppen hogy érintsd. Egy idő után pedig ne állj fel azonnal a guggolásból, hanem rugózz egy párat guggolásban.

A mozgás mellett természetesen az étrendre is komoly hangsúlyt kell fektetni. A hírességek általában azért szeretik a gyorséttermi kajákat, mert folyton úton vannak. Ha te is csak bekapsz valamit útközben, akkor neked sem ártana ezen változtatni az egészséged és az alakod érdekében. Próbálj minél több fehérjét bevinni, mint a csirkehús, vagy a hal, és kerüld a keményítőtartalmú ételeket, mint a kenyér és a tésztafélék. Emellett persze a zöldségek is elengedhetetlenek. Ha nem vagy túl nagy rajongójuk, akkor legalább lé formájában vidd be őket: te magad is elkészítheted otthon, de már készen is kaphatsz jó minőségű leveket a boltokban. Természetesen az édesség fogyasztást vissza kell fogni. Ez azonban nem azt jelenti, hogy soha többet nem ehetsz, csak mértékkel. Ez természetesen az alkoholfogyasztásra is igaz.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X