Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Beckinsale 3D-ben is észbontóan dögös

Kate Beckinsale 3D-ben is észbontóan dögös

diétaedzésnasssztár
0

Írta: and

A napokban, hazánkban is elkezdik a mozik játszani az Underworld 4 – Az ébredés című filmet, melynek főszereplője ismét Kate Beckinsale, akinek újra latex ruhát kell öltenie, amiben nem mutathat akárhogyan. Egy külföldi életmód magazinnak elárulta, mitől olyan tökéletes az alakja. Bár fiatal lányként még étkezési zavarokkal küzdött, ma már nem csak vékony és kecses, […]

A napokban, hazánkban is elkezdik a mozik játszani az Underworld 4 – Az ébredés című filmet, melynek főszereplője ismét Kate Beckinsale, akinek újra latex ruhát kell öltenie, amiben nem mutathat akárhogyan. Egy külföldi életmód magazinnak elárulta, mitől olyan tökéletes az alakja.

Bár fiatal lányként még étkezési zavarokkal küzdött, ma már nem csak vékony és kecses, hanem egészséges is a színésznő, arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem látszik rajta, hogy egy 12 éves lány édesanyja. Kate, aki már a népszerű Esquire magazinnál a Legszexibb nő címet is elnyerte, most külön motivációt érzett, hogy formába hozza magát a vásznon és azon túl is: ugyanis a vérfarkasos mozi 3D-ben látható.

A sztárok egyik legfelkapottabb trénere, Ramona Braganza vette kezelésbe a színésznőt, aki kihozta belőle a maximumot egy-egy edzés során, így komoly eredményeket ért el nála, rövid időn belül. A forgatás kezdetekor, az első hónapban hetente négy-öt alkalommal tartott órát Kate-nek Vancouver-ben, majd a második hónaptól ennek száma heti háromra csökkent. Ez még mindig komoly erőbefektetésnek bizonyult, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy egy ilyen mozi forgatása igen csak embert próbáló fizikai állóképességet igényel.

profimedia-0115824380.jpg ()Braganza elmondta: „Kate a feszülős ruha miatt minél nőiesebb alakot szeretett volna, de mindenképpen vékony akart lenni. Mivel már dolgoztunk együtt régebben is, ezért pontosan tudtam, hogy azokat a mozgásokat szereti, amelyeket a jóga inspirált.” Bár Braganzanak egy kidolgozott programja van, amelyben mind a kardió, mind az erőnléti edzések pontos ütem szerint zajlanak, ezt egy kicsit másként kellett alkalmaznia Kate esetében, hiszen az ő munkája egészen más időbeosztású, mint az átlagembereké. Nála kissé intenzívebb időszakokat kellett tartani, nem húzódhatott hosszan a felkészülés.

Ám nem csak a mozgásra figyelt oda a tréner, hanem a színésznő étkezésére is: felvettek egy szakácsot Kate-nek, aki elkészítette az előírt ételeket. Arra törekedtek, hogy fokozzák az anyagcseréjét, amit azzal tudtak elősegíteni, hogy a nap folyamán gyakran, kis adagokat evett. Vagyis napi háromszori főétkezés, tízórai, uzsonna, és legalább 2 liter ásványvíz. Ha pedig nagyon megéhezett, és valamit szeretett volna nassolni, akkor ízesített kétszersültet ajánlott a tréner.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X