Főoldal > AKTUÁLIS > Michelle Williams-nek popsi-párna kellett Marilyn megformálásához

Michelle Williams-nek popsi-párna kellett Marilyn megformálásához

diétafenékléböjtpopsiszerepsztár
0

Írta: and

Hol van már a Dawson és a haverok egykori Jenniferje? Michelle Williams több jelölést követően idén valóban megkapta a legjobb színésznőnek járó Golden Globe-díjat, zenés film és vígjáték kategóriában. A film, amiben februártól mi is láthatjuk, Egy hét Marilynnel címmel kerül a hazai mozikba, és bizton állíthatjuk: a színésznő csúcsformába hozta magát a Blue Valentine […]

Hol van már a Dawson és a haverok egykori Jenniferje? Michelle Williams több jelölést követően idén valóban megkapta a legjobb színésznőnek járó Golden Globe-díjat, zenés film és vígjáték kategóriában. A film, amiben februártól mi is láthatjuk, Egy hét Marilynnel címmel kerül a hazai mozikba, és bizton állíthatjuk: a színésznő csúcsformába hozta magát a Blue Valentine forgatása után.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, tavaly annak a szerepnek a megformálásáért áldozatot kellett hoznia, még pedig felszedni magára néhány kilót. Most azonban a GQ magazin februári számában néhány szép fehérneműben mutatta be Marilyn-re komolyan hajazó bájait.

 A színésznőről senki meg nem mondaná, hogy van egy 5 éves kislánya. Nagy elődje megformálásához szükség volt bizony a homokóra alkatara. Szerencsére most nem kellett híznia, de azért egy-egy helyen ki kellett őt párnázni. Szó szerint, ugyanis a popsija nem volt kellőképpen kerek, ezért oda némi „pótlást”, fenékpárnát tettek.

michelle2.jpg ()A színésznő azt vallja, hogy leginkább a jóga teszi olyanná az alakját, amilyen, de emellett azért szüksége van némi bemelegítésre is. Nem kell komoly dolgokra gondolni, elég öt perc kocogás, vagy séta. Ezek után jöhet némi nyújtás. “A legjobb, ha a jógát, csak úgy, mint a Pilatest egyéni órákon alkalmazza az ember. Ugyanis mindkét mozgásformánál olyan apró részletekre kell ügyelni, amelyek elvégzésében akkor tud igazán segíteni az oktató, ha csak egy emberre koncentrál” – mondja.

Étkezésben mindig is kerülte a szénhidrátban gazdag menüket, odafigyelt, hogy minél kevesebb adalékanyagot vigyen be. Emellett igyekszik minél több, színes zöldséget fogyasztani. Ahhoz, hogy a fagyival hizlalt teste újra a régi legyen a Blue Valentine forgatása után, némi méregtelenítést is kellett tartania, amihez tökéletesen bevált a léböjtkúra. Ilyenkor persze nem csak vizet ivott, hanem különböző zöldségek levét is.

Michelle diétás tippje

“Akkor lehet sikeres egy fogyókúra, ha tervet készítesz. Ez ne legyen túl hosszú távú, elég ha 3 hónapra előre gondolkodsz, viszont egyértelmű, és elérhető célok legyenek benne. Mindig tartsd szem előtt, hogy mekkora fogyás, átalakulás az egészséges, és apró léptekkel próbálj meg a vágyott eredményig eljutni.”

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X