Főoldal > AKTUÁLIS > A fitneszkirálynő hetente 6 napot tölt edzéssel

A fitneszkirálynő hetente 6 napot tölt edzéssel

cukoredzésfürdőstriák
0

Írta: and

Jó néhány évvel ezelőtt Jennifer még egy 100 kilós, kétgyermekes anyuka volt, ám úgy döntött: ő akar lenni a legszexisebb nő. Ennek érdekében képes volt 40 kilótól megszabadulni, ami azonnal meghozta a várva várt sikert: ő lett Miss Bikini America. Innen egyenes út vezetett ahhoz, hogy  ő maga adjon tanácsokat a fogyni vágyónak. Miután a […]

Jó néhány évvel ezelőtt Jennifer még egy 100 kilós, kétgyermekes anyuka volt, ám úgy döntött: ő akar lenni a legszexisebb nő. Ennek érdekében képes volt 40 kilótól megszabadulni, ami azonnal meghozta a várva várt sikert: ő lett Miss Bikini America. Innen egyenes út vezetett ahhoz, hogy  ő maga adjon tanácsokat a fogyni vágyónak.

Miután a 36 éves Jennifer ilyen jó formába hozta magát, az egészséges életmód szószólója, valóságos fitneszguru lett, akit rengetegen példaképüknek tekintenek. Ami egyáltalán nem csoda, főleg ha azokat a képeket nézzük, amik a napokban kerültek napvilágra: pici cseresznyés bikiniben áztatja magát a Miami Hotel medencéjében, ahol bizony senki meg nem mondaná, hogy valaha súlyproblémái voltak.

Jennifer már három könyvet, több DVD-t adott ki, és persze edzéseket tart: „A szenvedélyemmé vált, hogy mások életmódján javítsak.” Elsősorban természetesen a konditermes edzéseket ajánlja, de egyszer már az „ágytornát” is éltette, mivel szerinte a szex a legegészségesebb mozgásforma. Edzésprogramjait, életmód tippjeit egyébként saját blogjában is megosztotta, innen szemezgettünk mi is.

jennifer2jo.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Heti hat napot tölt edzéssel, mindennap különböző típusú gyakorlatokat végez. Az izomépítés előtt bemelegítésként ugrókötelezik, vagy step padot használ. Egyik nap komoly súlyzóedzést tart, amivel a hátát és a bicepszét erősíti, másik nap kitöréseket, guggolásokat végez a tökéletes lábakért, vádliért. Minden gyakorlatot 8-10 alkalommal ismétel, és ezekből három kört csinál. Mindig beiktat egy kardió napot, de például a fekve nyomás sosem maradhat ki az edzésprogramból. A vasárnapot sem tölti tétlenül: ilyenkor nem a konditeremben izzasztja magát, hanem úszni megy, vagy éppen focizik a gyerekeivel.

Jennifer pontosan tudja, hogy milyen borzasztó, amikor a fogyás ellenére nem tökéletes az ember bőre, és megjelennek azok az átkozott striák. Ő is kipróbált minden csodaszert, de egyik sem segített rajta igazán. Ő abban hisz, hogy ha párosítjuk a súlyzós edzéseket a zsírromboló gyakorlatokkal, és mindehhez alacsony zsírtartalmú ételeket fogyasztunk, akkor maguktól eltűnnek, sőt ki sem alakulnak. Emellett a havi egyszeri, tengeri sós méregtelenítő fürdőt ajánlja.

A táplálkozást legalább annyira fontosnak tartja, mint a mozgást. Egészen egyszerű alapelveket mosott össze a fitneszkirálynő. Nagy csodákról nem beszél, de váltig állítja, hogy nem is kellenek, csupán némi kitartás. Együnk néhány óránként kis adagokat, ugyanis a két evés közti túl nagy szünet lelassítja az anyagcserét. Jól rágjuk meg az ételt, fogyasszunk hozzá rengeteg vizet, tervezzük meg mindig, hogy mit fogunk fogyasztani, így nem esünk abba a csapdába, hogy hirtelen be kell kapnunk valamilyen gyorskaját. És persze kerüljük a cukros ételeket, mert attól csak még éhesebbek leszünk.

Fotó: dailymail.co.uk


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X