Főoldal > AKTUÁLIS > A Prada új arca gyönyörű és fitt – Íme, a titka!

A Prada új arca gyönyörű és fitt – Íme, a titka!

diétaedzésextrém sport
0

Írta: and

Daria az egyik legelismertebb modell a világon, és most éppen az amerikai színésszel, Edward Nortonnal pózol a Prada és az LG új okostelefonjának kampányában. Számos divatháznak dolgozott már, és az utóbbi években ő lett az egyik legjobban kereső modell. Emellett rekorder az egy szezon alatt történő legtöbb divatbemutató megnyitásában és lezárásában is. A fenti teljesítményhez […]

Daria az egyik legelismertebb modell a világon, és most éppen az amerikai színésszel, Edward Nortonnal pózol a Prada és az LG új okostelefonjának kampányában. Számos divatháznak dolgozott már, és az utóbbi években ő lett az egyik legjobban kereső modell. Emellett rekorder az egy szezon alatt történő legtöbb divatbemutató megnyitásában és lezárásában is.

A fenti teljesítményhez nem árt jó kondiban lenni, amit Daria már gyerekként megalapozott. Aktívan részt vett a rögbi és a kosárlabda edzéseken.  Manapság  pedig jóga gyakorlatokkal tartja fenn az egészséges közérzetét. Emellett a különböző extrém sportok a mindennapjai részét képezik. Imád szörfözni, ezt soha nem hagyná ki, de a snowboard, a gördeszka, és a kerékpározás is a kedvencei közé tartoznak.

A szupermodell egy időben vércsoport diétát követett, de mivel a zöldségek már ekkor is a kedvencei közé tartoztak, végül vegetáriánus lett. Honlapján megmutatta rajongóinak, hogy egy átlagos napon mit vesz magához. Reggelire két szelet kenyérhez egy tükörtojást eszik, valamint egy csésze zöld teát iszik. Ebédre nem igazán eszik szilárd ételt, de például szívesen elfogyaszt egy nagy pohár, frissen készített zöldalmalevet. Kicsit érdekes az étkezése, ugyanis vacsorára akár még gyorskaját is képes fogyasztani. De a kedvence mégis az arab rizs, és a zöldséglevesek.

daria1.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A szépségápolásban a bőre hidratálását tartja a legfontosabbnak. Persze egyrészről ezt belülről kell megoldania azzal, hogy kellő mennyiségű folyadékot fogyaszt, másrészről reggel és este hidratáló krémet használ. Az arctisztítást a különböző márkás termékek mellett időnként egyszerűen citromlével végzi. Ahhoz pedig, hogy a védjegyévé vált, gyönyörű barna hajának ragyogását megőrizze, kondicionálót és speciális olajat használ.

Nem tartja magát divatőrültnek: vannak olyan darabjai, amiket akár már tíz éve hord. Ha valamit szeret, akkor azt évekig képes használni, amíg tönkre nem megy. A ruhatárában egy szép gyűjtemény található bőrkabátokból: több mint harminc darabbal büszkélkedhet. Emellett imádja a szoknyákat és a selyemingeket. Az ékszerei közt pedig található néhány olyan darab is, amelyet saját maga készített.

Általában úgy gondolja, hogy semmit sem adnak ingyen: jöhet némi szerencse, de elsősorban a kemény munkában hisz. Azt is bevallotta, hogy sok mindent fel kellett áldoznia a modell karrierért, de szerinte egy idő után ez kifizetődik. Sok munka van abban, hogy ilyen tökéletesen néz ki, de nem bánja, hiszen ennek köszönhetően igazán elismert világszerte.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X