Főoldal > AKTUÁLIS > Az egykori gyönyörű dívát életmódja vitte sírba

Az egykori gyönyörű dívát életmódja vitte sírba

diétaéletmódénekeshalál
0

Írta: and

Bár ő az a sztár, aki még finoman szólva sem az egészséges életmód nagykövete. Azonban páratlan tehetsége előtt fejet hajtunk, ezért sorra vettük, hogyan juthatott el a végzetes szombati napig. Hétvégén mondhatni váratlanul érkezett a hír, miszerint az énekesnőt holtan találták. Ám ha őszintén belegondolunk, ez talán egyáltalán nem volt meglepő fordulat, hiszen Whitney már […]

Bár ő az a sztár, aki még finoman szólva sem az egészséges életmód nagykövete. Azonban páratlan tehetsége előtt fejet hajtunk, ezért sorra vettük, hogyan juthatott el a végzetes szombati napig.

Hétvégén mondhatni váratlanul érkezett a hír, miszerint az énekesnőt holtan találták. Ám ha őszintén belegondolunk, ez talán egyáltalán nem volt meglepő fordulat, hiszen Whitney már hosszú évek óta elsősorban azért szerepelt a lapokban, mert különböző drog- és alkoholproblémái voltak. Próbált kilábalni, de folyton visszaesett.

Míg a karrierje szárnyalt, különböző balul elsült kapcsolatairól pletykáltak, ám 1989-ben megismerte az R’n’B énekes Bobby Brown-t, akihez három év után férjhez is ment. A szerelem lángolt, de már ekkor féltették az aranytorkú énekesnőt, ugyanis választottja számláján a szexuális erőszaktól, a drogfogyasztáson át, súlyos testi sértésig minden volt. 2003-ban Whitney-re is kezet emelt, amiért börtönbe is került, ám úgy tudni, hogy ez nem az első és utolsó alkalom volt. Ekkoriban már mindenki azt beszélte, hogy az énekesnő férje hatására szintén kemény drogokhoz nyúlt.

whitney2.jpg ()Egyre megbízhatatlanabb lett, botrányos fellépései voltak, és az egykor gyönyörű, ragyogó sztár folyamatosan azért került a címlapokra, mert hol nagyon meghízott, hol pedig elképesztően lefogyott. Természetesen a környezete próbálta rábeszélni, hogy amellett, hogy különböző elvonókúrákon vesz részt, hagyja el férjét, hiszen ő az, aki mindig visszarántja. 2007-ben sikerült különválniuk, ekkor kezdte összeszedni magát, és 2009-ben végre új nagylemezzel jelentkezett.

A díva turnéra is indult, ám úgy tűnt, még sincs minden rendben: több esetben elfelejtette a dalszövegeit, a hangja pedig állítólag kritikán aluli volt. Előfordult, hogy összeesett, nem bírta a fizikai megterhelést. 2010-ben már arról szóltak a hírek, hogy eszméletlenül elhízott, emiatt a színpadon siralmas látványt nyújt: alig mozog, izzad, és folyamatosan köhécsel. Aztán tavaly év elején a családja újra betessékelte egy rehabilitációs intézetbe.

Hogy pontosan mi történt vele az elmúlt egy évben, azt nem lehet tudni, minden esetre úgy tűnt, újra önmaga. Sikerült lefogynia, újra a régi volt a külseje, egy 1976-os film remake-jét forgatta, és készült visszatérni az énekléshez. Ezért érte villámcsapásként a kollégákat és a rajongókat egyaránt, hogy hétvégén holtan találták.

Az első hírek szerint egy szállodai szoba kádjában fulladt meg, ma már úgy tűnik, hogy gyógyszer és alkohol kombinációja okozta halálát. A 48 éves díva soha nem tudott megszabadulni függőségétől, ami – valahol törvényszerűen –  a vesztét okozta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X