Főoldal > AKTUÁLIS > Duplájára hízott az ismert énekesnő

Duplájára hízott az ismert énekesnő

diétaénekesnősztár
0

Írta: and

A színész-énekesnőt rendszerint kikezdték súlya miatt a lapok, hiszen folyamatosan hízott, aztán meg őrült diétákba kezdett. Tavaly tavasszal éppen az esküvőjére készült a sportoló Eric Johnsonnal, amikor az a pletyka járta, hogy alig fogyaszt valamit, annak érdekében, hogy jól mutasson a mennyasszonyi ruhában. Végül az esküvőt elnapolták. Hírek szerint éppen azért nem tartották meg a […]

A színész-énekesnőt rendszerint kikezdték súlya miatt a lapok, hiszen folyamatosan hízott, aztán meg őrült diétákba kezdett. Tavaly tavasszal éppen az esküvőjére készült a sportoló Eric Johnsonnal, amikor az a pletyka járta, hogy alig fogyaszt valamit, annak érdekében, hogy jól mutasson a mennyasszonyi ruhában. Végül az esküvőt elnapolták.

Hírek szerint éppen azért nem tartották meg a lagzit, mert Jessica szeretne tökéletesen festeni a nagy napon, terhessége miatt azonban ez egy darabig nem kivitelezhető. A minap úgy kapták lencsevégre, ahogy még sosem: hatalmasra nőtt a szülés előtti utolsó hetekre.  A 31 éves énekesnő egy zöld ruhában feszített… szó szerint, ugyanis amellett, hogy óriási a pocakja, a feneke, a mellei, és úgy általában minden nagyra nőtt rajta. Mindehhez egy fekete platform cipőn egyensúlyozott.

Tavaly még azért aggódott érte mindenki, hogy a drasztikus diétája miatt tönkre fog menni, hiszen szinte semmit sem vesz magához, mára azonban átesett a ló túloldalára. Családja és az orvosa is komolyan aggódik érte, mert azért a terhesség sem indok mindenre. Egyik ismerőse elkotyogta az OK! magazinnak, hogy nem tudják meggyőzni Jessicát, mennyire ártalmas a sok gyorskaja a babának. Mindent megeszik, amiben cukor, liszt, vagy tartósítószer van, pedig a tavalyi fogyókúrája során többek közt éppen ezekről mondott le. Később azt lehetett hallani, hogy felvett egy szakácsot, aki egészséges ételeket főz neki, de a mostani képek szerint ez már nem sokat segít rajta.

jessica3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Azon kívül, hogy Jessica nem igazán figyel egészségére, még egy furcsasággal állt elő a szüléssel kapcsolatban: külföldi lapokban az a hír járja, hogy csakis császármetszéssel hajlandó a babáját világra hozni. Állítólag kimondottan megviselte, amikor húga, Ashlee, vajúdását végigkísérte, ezért már most lefoglalt egy lakosztályt egy Beverly Hills-ben található klinikán, ahol biztosan nem természetes úton fog szülni.

Az énekesnő nem tagadja, hogy vannak kimondottan kellemetlen részei a terhességnek. Arról például, hogy miért ragyognak az állapotos nők, csak annyit mondott: „mert izzadnak, mint a lovak”. Nyilván ekkora pluszsúlynál ez nem meglepő.

Azzal kapcsolatban is több elképzelés napvilágot látott már, hogy miként fog megszabadulni a hatalmas zsírfeleslegtől. Egyesek szerint csupán visszatér régi edzőjéhez, Tracy Andersonhoz, mások pedig arról suttognak, hogy már a terhesség előtt 900 millió forint értékű szerződést írt alá egy súlykontroll céggel, akik majd segítenek neki. Ám most már inkább arról szól a fáma, hogy nagyon hamar szeretne kistestvért első gyermekének, tehát még az is elképzelhető, hogy egy időre elhalasztja a nagy átváltozást.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X