Főoldal > AKTUÁLIS > Íme, az egykori sportolónő szexi idomainak titkai

Íme, az egykori sportolónő szexi idomainak titkai

diétamodellsportolósztár
0

Írta: and

Az amerikai modell, egykori lovas versenyző, a Sports Illustrated Swimsuit Issue különszámának címlapján pózol. Aki megkapja ezt a lehetőséget, az bizton számíthat rá, hogy hamarosan a legnagyobbak között fogják emlegetni a nevét. Ám mondanunk sem kell, hogy ehhez tökéletes alakra van szükség, hiszen az az aprócska fürdőruha, amiben Kate domborít, nem sok mindent takar.  A […]

Az amerikai modell, egykori lovas versenyző, a Sports Illustrated Swimsuit Issue különszámának címlapján pózol. Aki megkapja ezt a lehetőséget, az bizton számíthat rá, hogy hamarosan a legnagyobbak között fogják emlegetni a nevét. Ám mondanunk sem kell, hogy ehhez tökéletes alakra van szükség, hiszen az az aprócska fürdőruha, amiben Kate domborít, nem sok mindent takar.

 A fiatal modell saját személyi edzővel, Justin Gelband-dal formálja testét, aki most elárult néhány titkot. Amikor a sztártréner úgy másfél évvel ezelőtt találkozott Kate-tel, akkor a lánynak nagyon komoly és határozott tervei voltak: „Azt mondta, hogy szerinte a formás domborulatok szexik, ezért mindenképpen meg akarja változtatni azt az elképzelést, miszerint csak a vékonyaknak áll a világ. Emiatt igazi példakép lehet sok-sok lány számára.”

Amikor kiderült, hogy címlapon fog szerepelni, akkor Kate fogta magát, és három hónapon keresztül, heti öt edzést vett a trénerétől. Justin személyre szabott edzéstervet készít minden modellnek a ModelFIT program keretein belül. Upton-nak egy vegyes köredzést írt elő, ami nap mint nap változik, ettől nem lesz unalmas.

kate2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Egy edzés például áll nyújtógyakorlatokból, amiket a modell gumiszalaggal végez, és ezzel a hátát, a mellkasát, és a lábát dolgoztatja meg. Ezután jöhet a Pilates, a jóga, vagy a kick-boksz, vagy a lépcsőzés. Egy-egy feladatból 8-10 gyakorlatot kell végezni, aztán 30 másodperc pihenő következik. Minden egyes ilyen gyakorlatsor más és más izmokat mozgat meg a testben. A mozgásban segítségére van rendszerint a medicinlabda is, amelynek segítségével olyan guggoló gyakorlatokat tud csinálni, amik a combját, fenekét erősítik.

Gelband elárulta: „Kate mindig teljes erőbedobással dolgozik, és tiszta szívből végzi a feladatokat. Ha engedném neki, akkor ő a hét minden napján lejönne edzeni. Nagyon alázatos és kedves, ugyanakkor rendkívül kemény nő, aki hallgat az oktatójára.”

A tréner a mozgás mellett vércsoport diétát ajánlott Kate-nek. „A különböző vércsoportok meghatározzák azt is, hogy valaki miként emészti meg a bevitt ételeket, milyen folyamatok, hogyan zajlanak a testünkben. Ezért egy ilyen egyedi diéta 90 százalékos hatékonysággal működik.”

Kate elmondta, hogy étrendjében a saláták, a zabpehely, és a fehérjék igen fontos szerepet játszanak. Vörös húst nem igen eszik, csupán mert nem rajong érte. Azért még egy modellel is előfordul, hogy elcsábul: ha igazán ki akar rúgni a hámból, akkor bizony a fagyi és a sült krumpli van terítéken.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X