Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Middleton férfias bicepszre gyúr

Kate Middleton férfias bicepszre gyúr

bicepszdiétaedzéskar
0

Írta: and

A királyi esküvő előtt még mindenki azzal volt elfoglalva, hogy Kate Middleton milyen sokat fogyott rövid időn belül, és hogy vajon ez nem veszélyezteti-e az egészségét. Azóta is tartja jó formáját, ám most diéta helyett sokkal inkább edzéssel tölti az idejét. Néhány hónap alatt olyan bicepsze lett, amivel könnyedén felveszi a versenyt Madonna híresen férfias, […]

A királyi esküvő előtt még mindenki azzal volt elfoglalva, hogy Kate Middleton milyen sokat fogyott rövid időn belül, és hogy vajon ez nem veszélyezteti-e az egészségét. Azóta is tartja jó formáját, ám most diéta helyett sokkal inkább edzéssel tölti az idejét.

Néhány hónap alatt olyan bicepsze lett, amivel könnyedén felveszi a versenyt Madonna híresen férfias, inas karjával. Nem véletlen az összehasonlítás: Kate elmondta egy korábbi nyilatkozatában, hogy nagy kedvence az énekesnő, mellette pedig Sarah Jessica Parkert és Angelina Jolie-t is példaképének tekinti – mindhármukról köztudott, hogy milyen komolyan edzik testüket.

A hercegnő szinte minden mozgásformát élvez, lehet az futás, bicikli, evezés, súlyemelés, de nem áll tőle távol a kardió edzés, és a jóga sem. Állítólag napi egy órát biztosan edz. Az evezéstől nem csak a karjai lesznek erősek, de kalóriát is éget vele, és formálja az egész felsőtestét. Ezt kiegészíti néhány súlyzós gyakorlattal: kisebb súlyokat, nagyon intenzíven, kisebb mozdulatokkal emelget. Néhány másodperc leállás után folytatja, akár 3-4 sorozatot is megcsinál egy gyakorlatból.

kate2.jpg ()Sokan megszólják manapság túl férfias felkarja miatt, poénosan meg szokták azt is említeni, hogy lassan erősebb lesz, mint a férje. Őt azonban mindez nem zavarja, rendíthetetlenül edz. Egy bennfentes azt nyilatkozta: „Kate rendszerint viccelődik azzal, hogy muszáj a karjára gyúrnia, mert a rengeteg integetést másként nem bírná.”

A jógát elsősorban nyújtásra használja: attól függően, hogy milyen pózt vesz fel, nyújthatja a hátát, a lábait, a karjait, emellett az egyensúlyozás is különböző izomcsoportokat mozgat meg. Az úszást, mint frissítő edzést alkalmazza, és imád teniszezni is. Ilyenkor télen pedig Vilmos herceggel előszeretettel látogatnak el különböző síparadicsomokba, ami amellett, hogy jó szórakozást nyújt, még kalóriát is éget.

A hercegnő állítólag rendkívül édesszájú, és a legnagyobb kedvence a gumicukor, amiből rendszerint szüleinél tankol fel. Ezen kívül általában egy kis étcsokoládét engedélyez magának, ám vannak időszakok, amikor még azt sem. A hét országra szóló lagzi előtt például nagyon szigorúan betartotta az ún. Dukan-diétát. Ez egy olyan étrend, amelynek a különböző szakaszaiban mást és mást lehet enni. Elsőként csak fehérjét, utána jöhetnek a zöldségek, később a gyümölcsök is, majd a végső fázisban, amikor már csak a stabilizálás a cél, akkor hetente kell újra fehérje napot tartani. Ezzel a diétával Kate az esküvő előtt két ruhaméretet adott le.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X