Főoldal > AKTUÁLIS > A reality sztárt a kutyája is formában tartja

A reality sztárt a kutyája is formában tartja

diétajegesteakardiomaracujawrap
0

Írta: and

A bombázó az MTV valóság show-jának, a The Hills-nek az egyik szereplőjeként került be a köztudatba. Ebben a műsorban a résztvevők több időt töltenek bikiniben, mint ruhában, ezért nagyon fontos volt, hogy olyanokat válogassanak össze, akik jól mutatnak. Audrina sem bízta a véletlenre a kinézetét: komoly diétával, és edzéstervvel készült a szereplésre. A reality sztár […]

A bombázó az MTV valóság show-jának, a The Hills-nek az egyik szereplőjeként került be a köztudatba. Ebben a műsorban a résztvevők több időt töltenek bikiniben, mint ruhában, ezért nagyon fontos volt, hogy olyanokat válogassanak össze, akik jól mutatnak. Audrina sem bízta a véletlenre a kinézetét: komoly diétával, és edzéstervvel készült a szereplésre.

A reality sztár persze nem olyan hétköznapi életet él, mint bárki más, ezért megteheti, hogy minden reggel hét órára, Los Angeles-i lakásába hozatja az alacsony szénhidráttartalmú, friss ételeket. A diétájában pontosan meghatározott mennyiségben állítják össze a naponta szükséges sovány fehérjéket, a szénhidrátokat és az egészséges zsírokat. Audrina igyekszik minden nap betartani az előirányzott 1200-as kalóriabevitelt.

Így néz ki egy átlagos napi menüje:

Reggelire ír zabpelyhet eszik, amit fahéjjal ízesít, bogyós gyümölcsökkel turbóz fel, mindehhez zsírszegény tejet, vagy fekete teát iszik. Ha pedig az egész napját rohanással tölti, akkor igazán bőséges reggelivel pörgeti fel magát: banános palacsinta, tojásfehérjéből készült omlett baconnel, némi gyümölcs és zöldség.
Ebédre zöldséglevest, és török wrap-et fogyaszt öntettel, hozzá pedig maracujás jeges teát iszik.

audrira2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A vacsora aránylag egyszerűen hangzik: sovány steak sok zöldséggel. Ha pedig a nap folyamán valamit nassolna, akkor friss gyümölcsöt és diót ropogtat. Edzés után pedig megenged magának egy kis étcsokit, ami mellesleg a kedvence.

A mozgás sem maradhat ki Audrina életéből, amit már négy évesen magába szippantott, ekkor kezdett ugyanis úszni. Azóta is előszeretettel végez testmozgást a szabadban. Így a kardió edzések mellett rendszeresen fut, túrázik, imádja a strandröplabdát és a kerékpározást. Van egy kutyája, Lady, akit minden áldott nap megfuttat, de legalábbis elvisz többször sétálni, ami számára felér egy kardióedzéssel. „Vannak azért nyugodt napjaim is, amikor csak üldögélek, olvasok, és ezt is nagyon élvezem.”

A személyi edzője, Del Bene azért elárulta, hogy időnként nagyon komoly erősítő edzéseket is végeznek. Felváltva alkalmazzák a kardiót, az úszást, a bokszot, vagy éppen a táncot. Azért ilyen sokrétű a program, hogy Audrina ne unja meg egyiket se, és örömmel végezze. Ha pedig nincs kedve edzőterembe menni, akkor egy saját elliptikus tréner segítségével edz napi 15-20 percet. Az edzéstervében szerepelnek a kitörése, valamint – saját elmondása szerint – a guggolás és az öt kilós súlyzók emelgetése, melyeket akár tévénézés közben is tud végezni.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X