Főoldal > AKTUÁLIS > J.Lo nem fél megmutatni szexi domborulatait

J.Lo nem fél megmutatni szexi domborulatait

dekoltázsdiétamellvillantás
0

Írta: and

Az idei Oscar-gála abszolút sztárja lett Angelina Jolie jobb lába, és J.Lo mellbimbója, olyannyira, hogy a Twitteren már saját profilja van mindkét testrésznek. Mi hiába nézzük, akkor sem látjuk utóbbi villantását, csupán egy bombatestű színész-énekesnőt, akinek megint sikerült az alkalomhoz illő és végtelenül szexi ruciba bújnia. Jennifer Lopez Zuhair Murad-ruhája első ránézésre úgy tűnt, mintha […]

Az idei Oscar-gála abszolút sztárja lett Angelina Jolie jobb lába, és J.Lo mellbimbója, olyannyira, hogy a Twitteren már saját profilja van mindkét testrésznek. Mi hiába nézzük, akkor sem látjuk utóbbi villantását, csupán egy bombatestű színész-énekesnőt, akinek megint sikerült az alkalomhoz illő és végtelenül szexi ruciba bújnia.

Jennifer Lopez Zuhair Murad-ruhája első ránézésre úgy tűnt, mintha csíkokban átlátszó lenne, ám az avatott szem hamar kiszúrta, hogy testszínű anyaggal kombinálták az egyébként fehér csilli-villi estélyit. Két vállán, hátán és persze elől is mélyen dekoltált kreációról van szó, ami szépen kidomborította az énekesnő folyton kritizált hátsóját. Szerintünk semmi kivetni való nem volt benne, a 42 éves sztár tökéletes idomokkal rendelkezik.

Az említett villantásról pedig inkább csak álmodoznak a kedves nézők, mert bizony az a ruha úgy rá volt erősítve a dekoltázsra, hogy ott semmi nem mozdulhatott el. Akik ezt a ruhát merésznek találták, azok bizony a díjátadó utáni Vanity Fair partin még nagyobbat nézhettek: Jennifer itt is egy Zuhair Murad-ruhában jelent meg, ami bordó színével és majdnem köldökig érő dekoltázsával még dögösebbé varázsolta a színésznőt.

jlo2.jpg ()Persze ahhoz, hogy ezek a csodálatos ruhák így álljanak a sztáron, nem elég az ikrei után rohangásznia. Hetente néhányszor meglátogatja az edzőtermet, de elmondása szerint ma már ebben sem olyan fanatikus, mint néhány éve. Ennél sokkal fontosabbnak tartja, hogy a teste, az elméje és a lelke harmóniában legyen, mert ettől érzi magát igazán csinosnak. Vannak napjai, amikor ő sem kívánja a mozgást, máskor azonban komoly súlyemeléseket végez, vagy éppen kardió gyakorlatokat csinál személyi edzője irányításával.

Étkezésnél arra figyel, hogy minél kevesebb káros anyagot vigyen be a szervezetébe, de nem von meg magától semmit. Ha úgy adódik, akkor némi kilengés is belefér, olyankor akár cukros, vagy zsíros ételeket is fogyaszt, bár csak módjával. J. Lo nem túl nagy rajongója a desszerteknek, így nincs is olyan nehéz dolga. Ha pedig tele eszi magát, akkor kimondottan rosszul van, ezért elmondása szerint eddig a pontig szinte sose jut el, mértékkel, inkább csipegetve étkezik.

Arról is beszélt egy interjúban, hogy miként tudja fiatalságát megőrizni: „Addig mondta édesanyám gyerekként, hogy milyen káros a dohányzás, az alkohol, és a drog, hogy ma semmi ilyesmivel nem élek. Ez nyilván meglátszik a bőrömön is. Emellett kimondottan szeretek aludni, ami szintén segít a regenerálódásban.” Jennifer rendszeresen kényezteti magát különböző spa-kezelésekkel is. Mindezek tudatában nem is csoda, hogy az említett ruhákat bátran felvette, hiszen kit érdekel egy villantás, ha egyszer ilyen jó nő az ember?

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X