Főoldal > AKTUÁLIS > Katy Perry meghökkentő fotósorozattal állt elő

Katy Perry meghökkentő fotósorozattal állt elő

babdiétaedzésgyorskaja
0

Írta: and

Az Interview magazin egy igencsak meghökkentő fotósorozattal állt elő: a tinibálvány, Katy Perry fekete-fehér fényképei szépek, igényesek, és a régmúltba repítenek minket, ám sokszor teljesen felismerhetetlen rajtuk az énekesnő. A címlapról pedig kimondottan a nemrég elhunyt sztár, Amy Winehouse jut eszünkbe. Az viszont vitathatatlan, hogy Katy igen jó formában van: táncosnőként pózol a kamerának, különleges, […]

Az Interview magazin egy igencsak meghökkentő fotósorozattal állt elő: a tinibálvány, Katy Perry fekete-fehér fényképei szépek, igényesek, és a régmúltba repítenek minket, ám sokszor teljesen felismerhetetlen rajtuk az énekesnő. A címlapról pedig kimondottan a nemrég elhunyt sztár, Amy Winehouse jut eszünkbe.

Az viszont vitathatatlan, hogy Katy igen jó formában van: táncosnőként pózol a kamerának, különleges, időnként igencsak lenge öltözékben, amiben jól látszik karcsú alakja, gyönyörű dekoltázsa. Az énekesnőnek szemmel láthatóan sosem volt igazán gondja a súlyával, időnként azért mégis elkapta a hév, hogy valamit tegyen a még tökéletesebb formáért.  Számára ez különösen nagy erőfeszítést jelent, ugyanis úton-útfélen azt hangoztatja, hogy imádja a hasát, viszont az edzésekhez nagyon lusta.

Mint általában a fiatalok, ő is szereti a gyorskajákat, és különösen nagy kedvence a gumicukor. Ezeket ideig-óráig ki szokta iktatni az étrendjéből, és ilyenkor igyekszik minél több egészséges ételt fogyasztani. Vannak túlkapásai: egyszer például azt találta ki, hogy csak babon fog élni. Az emésztőrendszernek nem feltétlenül tesz jót, ha csak hüvelyes zöldséget fogyasztunk, ezért ő is csak rövid ideig követte a babdiétát.

katy3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Általában jellemző rá, hogy képtelen hosszasan betartani a szigorú étrendeket, ezért igyekszik villám módszereket alkalmazni. Ilyen például az, amikor négy-öt napig nagyon komolyan megvonja magától a kalóriákat, majd tart egy olyan napot, amikor minden földi jóval elhalmozza magát. Így pszichésen is könnyebb elviselni a fogyókúrát, hiszen van egy olyan alkalom, amiért érdemes szenvedni.

Azért volt egy pont, amikor úgy döntött, hogy mindent megtesz a tökéletes alakért, és ez mikor máskor történhetett volna, mint az esküvője előtt. Ekkor a napi étrendje a következőképpen nézett ki: egy tojásfehérjéből készült omlett, különböző bogyós gyümölcsök, alma turmix fahéjjal, ebédre némi saláta grillezett babbal, majd vacsorára egy kis tenger gyümölcsei.

Bár folyton azt hangoztatja, hogy az edzések nem tartoznak a kedvencei közé, a hírek szerint személyi edzőjével, Harley Pasternakkal, akár heti öt napot is mozgással tölt. Minden alkalommal 25 percig edz, ötpercenként váltogatja, hogy melyik testrészét formálja. Ebben átmozgatja az alsó és felső testét egyaránt, van benne kardió, sőt még némi kick-boksz is. Szereti emellett azokat a sportokat, amelyeknek ritmusuk van, ezért különösen nagy kedvence az ugrókötelezés.

Fotó: www.interviewmagazine.com 

Csináld végig Katy 25 perces workout-ját a bombaformáért!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X