Főoldal > AKTUÁLIS > Őszintén vallanak külsejükről a hírességek

Őszintén vallanak külsejükről a hírességek

diétasztárvallomás
0

Írta: and

Molly Sims A színésznő nyíltan bevallotta, hogy rengeteget dolgozik csodás testéért. „60-90 percig formálom a testemet heti ötször, és magas rosttartalmú, alacsony kalóriatartalmú ételeket eszem” – árulta el a Las Vegas sztárja. Adriana Lima A Victoria’s Secret angyalkája egy-egy fehérnemű-show előtt napi két edzést iktat be, 12 napig folyadék-diétát tart, a bemutató előtti 12 órában […]

Molly Sims

A színésznő nyíltan bevallotta, hogy rengeteget dolgozik csodás testéért. „60-90 percig formálom a testemet heti ötször, és magas rosttartalmú, alacsony kalóriatartalmú ételeket eszem” – árulta el a Las Vegas sztárja.

Adriana Lima

A Victoria’s Secret angyalkája egy-egy fehérnemű-show előtt napi két edzést iktat be, 12 napig folyadék-diétát tart, a bemutató előtti 12 órában pedig egyáltalán nem iszik semmit. Szerencsére a szépséges modell megerősítette a gyanúnkat, hogy nem tart ilyen őrülten szigorú diétát egész évben, a show után újra normálisan él.

Julianne Moore

Az ezerarcú színésznő elmondta, hogy utál fogyókúrázni, s ki nem állhatja az unalmas étrendet, amikor lényegében mást sem lehet enni, mint joghurtot, müzlit és gabonapelyhet. „Utálom, hogy ezt kell csinálnom, hogy elérjem a Hollywood által előírt „megfelelő” méretet. Folyamatosan éhes vagyok, ahogy szerintem minden színésznő. Nem vagyok kifejezetten karcsú nő, de az iparág megköveteli tőlem, hogy vékony legyek” – vallotta be Julianne Moore.

Jessica Simpson

Az állapotos színész- és énekesnő husibb, mint valaha, de kitűnően érzi magát. Bátran fogyaszt Amerika kedvenc édességéből, a Pop-Tarts-ból is. (Két édes omlós tészta közé tölteléket tesznek – úgy kell elkészíteni, mint a pirítóst) „Megfogadtam, nem hagyom eluralkodni magamon a hollywoodi nyomást ebben a 9 hónapban, nem fogok kiborulni azon, hogy gyarapodik a súlyom. Ráérek ezen később aggódni” – árulta el a színésznő, aki biztos benne, hogy le tudja majd adni a felesleget.

sztarok3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Jessica Alba

A tökéletes derekú színésznőre szintén a terhesség volt nagy hatással, akkor tanulta meg elfogadni a testét úgy, ahogy van. „Az anyaság megtanított, hogyan kell alkalmazkodni bármilyen helyzethez” – bölcselkedett a kis Honor Marie édesanyja.

Sofia Vergara

A Modern Family sztárja bevallotta, hogy mindig is a pályafutása fontos része volt a külseje, és ezt egyáltalán nem szégyelli. „A kinézetem kapukat nyitott meg előttem, de ha emellett nem csináltam volna semmit, nem jutottam volna idáig” – mondta a kolumbiai szépség.

Jessica Biel

Köztudott, hogy Justin Timberlake menyasszonya sportos alakját a kemény edzéseknek és a tudatos táplálkozásnak köszönheti. Az amerikai W magazinnak elárulta, hogy néha túl messzire megy: „Tudom-tudom, itt az ideje rossznak lennem, nagyon rossznak” – nevetett a színésznő.

Emma Stone

A pókember színésznője bevallotta, hogy ő is gyakran gondolta magáról, hogy milyen undorító a teste, de mióta sportol, megszabadult a szorongásaitól. Futni nem szeret, mert nem tesz jót a térdének, de annál jobban kedveli az úszást. Ha edzőteremben kell edzenie és súlyzókat a feje fölé emelni, kifejezetten ingerlékennyé válik, pedig általában elég nyugodt természetű.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ezért érdemes a Duna Plazába látogatnod!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X