Főoldal > AKTUÁLIS > Sienna Miller babát vár?

Sienna Miller babát vár?

állapotoscsúcsformábanszínésznőterhes
0

Írta: and

A 31 éves színésznő végre túl van a bonyolult szerelmi viszonyokon, többek közt Jud Law-val, és idén év elején bejelentette, hogy négy évvel fiatalabb szerelmétől gyermeket vár. Eddig azonban nem igazán beszéltek a gyermekáldásról, amit a brit Vogue áprilisi hasábjain törtek meg: Sienna bevallotta, nagyon izgatottak a baba érkezése miatt. A címlapon senki meg nem […]

A 31 éves színésznő végre túl van a bonyolult szerelmi viszonyokon, többek közt Jud Law-val, és idén év elején bejelentette, hogy négy évvel fiatalabb szerelmétől gyermeket vár. Eddig azonban nem igazán beszéltek a gyermekáldásról, amit a brit Vogue áprilisi hasábjain törtek meg: Sienna bevallotta, nagyon izgatottak a baba érkezése miatt.

A címlapon senki meg nem mondaná, hogy Miller kisasszony terhes, a belső képeken is csak az avatott szemek láthatják, hogy a rózsaszín nyári ruhában pózoló színésznő áldott állapotban van. Sosem volt hízásra hajlamos alkat, de természetesen ezt mozgással és étrenddel is elősegítette, amit most sem hagy abba.

Hosszú évek óta elkötelezett híve a jógának, amiről a következőket mondja: „Sokkal jobban szeretem azokat a mozdulatokat, pozíciókat, amik nem feltétlenül csak nyújtanak, hanem égetik a kalóriát is. Emellett igazi feszültségoldó is lehet ez a mozgásforma, teljesen felszabadulok egy-egy edzés után.”

A mozgás nem kimondottan tartozik a kedvenc időtöltései közé. Ezért a jóga mellett maximum hetente egyszer-kétszer megy el az edzőterembe, de most hogy állapotos, kicsit könnyebb szívvel hagyja ki ezeket az alkalmakat is. Egy ideje egyébként a hastáncnak is hódol: élvezte, hogy ezzel is erősíthette a has- és lábizmait, ugyanakkor  fogyaszt is, és igencsak tónusos lesz tőle a teste.

siennacikk.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az étrendjénél elsősorban arra figyel, hogy a korának, magasságának, és súlyának megfelelő mennyiségű kalóriát vigyen be a szervezetébe. „Rengeteg gyümölcsöt, nyers diót, magokat, zöld színű zöldségeket fogyasztok, mindehhez sovány húsokat. A terhesség előtt nagy híve voltam az açai gyümölcsnek, ami felgyorsítja az anyagcserét, energetizál, sőt még a ráncok ellen is nagyon hatékony.”

Ezt most ritkábban fogyasztja, hiszen jelenleg mindez háttérbe szorult. Azért erről a különleges gyümölcsről jó tudni, hogy még a nap káros sugaraitól is megvéd. Kicsit hasonlítanak a benne lévő anyagok az olívaolajéra, csak éppen kalóriában sokkal szegényebb. A koleszterinszintet helyre teszi, és hatalmas mennyiségű antioxidánst is tartalmaz.

Régebben az a pletyka is szárnyra kapott, hogy a kalóriacsökkentés nevében Sienna csakis vodkát fogyaszt alkohol gyanánt. Sőt még ecet helyett is ezt használja. Nyilván ezt most azért mellőzi az étrendjéből. Ugyanakkor továbbra is azt tartja, hogy az a legjobb, ha mindenből eszel, amit megkívánsz, csak éppen apró adagokat. Emellett estére csakis salátát vesz magához.

Fotó: vogue.co.uk


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X