Főoldal > AKTUÁLIS > A boldogságtól hízik a tinisztár?

A boldogságtól hízik a tinisztár?

diétaeszikhízikjóga
0

Írta: and

Egyértelműen kijelenthetjük: Miley Cyrus ragyog. Már készül legújabb filmjének forgatókönyve, fülig szerelmes barátjába, Liam Hemsworth-be, egy menő kabrióban lobogtatja a szél újonnan kiszőkíttetett haját, és zenei karrierje is sínen van. A tinisztár boldog, és ahogy ilyenkor lenni szokott: felugrott néhány pluszkiló. A híres Hannah Montana karakterét alakító színésznő valószínűleg mostanában nem ügyel rá annyira, hogy […]

Egyértelműen kijelenthetjük: Miley Cyrus ragyog. Már készül legújabb filmjének forgatókönyve, fülig szerelmes barátjába, Liam Hemsworth-be, egy menő kabrióban lobogtatja a szél újonnan kiszőkíttetett haját, és zenei karrierje is sínen van. A tinisztár boldog, és ahogy ilyenkor lenni szokott: felugrott néhány pluszkiló.

A híres Hannah Montana karakterét alakító színésznő valószínűleg mostanában nem ügyel rá annyira, hogy betartsa az 5-faktoros diétát, amellyel évek óta karbantartja az alakját. A sasszeműek véleménye szerint az egykori Hannah Montana alsó hangon is 7-8 kilót hízott. Miley azonban fittyet hány a piszkálódásokra: köszöni szépen, de ő nagyon is büszke nőiesebb alakjára, szexinek, egészségesnek tartja magát, és nem utolsó sorban kedvese, Liam Hemsworth is imádja látni, hogy jóízűen eszik.

A sztárok élete egyáltalán nem könnyű, még akkor sem, ha az említett kedvenc még tinédzser. Cyrus kisasszony már 14 éves kora óta edz személyi edzőjével, leghíresebb trénere Harley Pasternak, a sztárok testszobrásza, aki többek között Natalie Portmannak is segít formában maradni. Ahogy a Fekete hattyú sztárját, Miley-t is az 5-faktoros diétára és a hozzá kapcsolódó fitneszprogram rendszeres bevetésére biztatta.

miley1jo.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az 5-faktoros diétában mindennek az alapja az 5-ös szám. 5 héten át kell tartani a kúrát, ami napi 5 étkezést foglal magába. Minden étkezéskor tartalmaznia kell az ételnek 5 különböző tápanyagot: fehérjét, zsírt, rostokat, szénhidrátot és cukormentes folyadékot is. Az előírt ételek 5 perc alatt elkészíthetőek és csupán 5 különböző hozzávalóból állnak. Ehhez az étrendhez kapcsolódik heti 5×5 mozgás: heti 5 alkalommal 5×5, azaz 25 percen keresztül kell intenzív testmozgást végezni az 5 héten át. Magának a mozgásnak is 5 faktorból kell állnia (bemelegítés, a felsőtest a kar erősítése, törzsmozgatás, zsírégetés), egy gyakorlat pedig csak 5 percig tarthat.

Ez a program kifejezetten ideális azoknak az embereknek, akik folyton rohannak. A színésznőt azonban egyre többször kapják el a fotósok a jógastúdió előtt, mostanában a nyugodtabb mozgásformát részesíti előnyben. Lehetséges, hogy új filmje előtt próbálja magát minél inkább stresszmentesíteni. 2013-ban jön ki az új mozi, amelyet a Cyrus-család készít. A fő témája Isten lesz és a hit. A főszereplő (és a segédrendező) természetesen Miley, aki megszegi az ígéretet, amit Istennek tett és a film során végigmegy egy különleges lelki utazáson.

Elképzelhető, hogy a való életben is nagy fordulat vár rá, hiszen nemrég egy gyémántgyűrűt villantott a Twitteren. A csodálatos ékszert az ausztrál szívtiprótól, Liam-től kapta. Be is indult a pletykamalom, hogy az ajándék vajon csak hobbigyűrű, vagy többet is jelent annál? Hamarosan megtudhatjuk!

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ez segít majd felállni a kanapéról és leadni a pluszkilókat!

Ezért érdemes a Duna Plazába látogatnod!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X