Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Winslet kiborult fiatalkori önmagától

Kate Winslet kiborult fiatalkori önmagától

diétaszínésznősztár
0

Írta: and

Nagy terhet ró a 36 éves Kate Winsletre, hogy az 1997-ben készült Titanic most felújított 3D-változatában szembesülnie kellett 21 éves énjével. Alig tudta elviselni önmaga látványát a filmvásznon, és a Titanic-kal kapcsolatos interjúkban is folyton szurkálódik. Elmondta: hányingere van már attól is, ha meghallja a film híres betétdalát, a My Heart Will Go On-t Céline […]

Nagy terhet ró a 36 éves Kate Winsletre, hogy az 1997-ben készült Titanic most felújított 3D-változatában szembesülnie kellett 21 éves énjével. Alig tudta elviselni önmaga látványát a filmvásznon, és a Titanic-kal kapcsolatos interjúkban is folyton szurkálódik.

Elmondta: hányingere van már attól is, ha meghallja a film híres betétdalát, a My Heart Will Go On-t Céline Dion előadásában, és hogy nem tud egy hajóra lépni anélkül, hogy más utasok ne kezdenének el Titanicos poénokkal dobálózni. Az már csak hab a tortán, amikor a színésznőt a hajó orrába ráncigálják és követelik a híres „Jack, repülök!” jelenetet egy közös kép erejéig.

Kate-et fiatalkori látványa is zavarja, főként amiatt, hogy az utóbbi időben jelentős fogyást produkált. Egy interjúban például fontosnak is tartotta megjegyezni: „A Titanic premiere óta Leo kövérebb lett, én pedig soványabb.” Furcsa, hogy a színésznőt ennyire szíven üti, hogy a valaha volt legnagyobb hajós katasztrófa megfilmesítésében, ami a világsikert hozta el számára, még nem állt be a hollywoodi piszkafa kolléganői sorába.

Valójában szinte az összes karaktere a nőies nőt testesítette meg, gömbölyded formáit a mai napig imádják az alkotók és a nézők is. Gondoljunk csak a Felolvasó című filmre, amelyért megkapta a legjobb női alakításért járó Oscart: ő volt Hannah, az ex-náci fogolytáborőr, aki viszonyba bonyolódott egy fiatal fiúval. Vagy említhetnénk Iris-t is a Holiday című kasszasikerből, amelyben szintén ő volt a telt angol nő.

kate2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A színésznőnek tehát semmi oka sincs szégyellni magát. Kínában például a Titanic 3D változata hozta az országban minden idők második legnagyobb mozis bevételét – annak ellenére, hogy kivágták a pikáns jeleneteket. Az ottani cenzúra arra hivatkozott: komoly esély áll fenn rá, hogy az emberek a moziban nyúlkálni szeretnének, amikor a filmben Rose meztelenül áll (vagyis inkább fekszik) modellt Jacknek és ezzel zavarhatják a többi nézőt. Így jobb a békesség alapon inkább megvágták a filmet, így a rajongók csak a jéghegyeket láthatták 3D-ben, Kate domborulatait nem – legnagyobb fájdalmukra.

A 36 éves sztár 15 évvel ezelőtt is nagyon jól nézett ki és most is csodaszép. S bár ingadozott a súlya – nem is csoda, hiszen szült két gyermeket -, mindig az egészséges tartományon belül maradt, összhangban volt önmagával, és ez a legfontosabb. Éppen ezért pont most, vékonyabb kiadásában furcsa tőle hallani, látni, mennyire tiltakozik korábbi külseje miatt.

Kate tíz hónap alatt adta le a rárakódott felesleget sajátos módszerrel: arcelemzés útján állapította meg egy táplálkozási szakértő, mely ásványi anyagok és sók hiányoznak a szervezetéből és melyek azok az ételek, amelyeket inkább kerüljön. A színésznőnek azóta szebb lett a bőre, kevésbé fáradékony és állítása szerint csak úgy olvadtak le róla a kilók. 

Kate edzéstipje:

A gyönyörű Kate Winslet a megfelelő étkezés mellett a pilatesnek köszönheti mostani bombaalakját. Nincs olyan nap, amikor kihagyná a 20 perces edzést.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Legyél két hét alatt bomba nő!

Ég a gyomrod? Folyton éhes vagy? Itt a megoldás!

Látványos loknik könnyen és gyorsan


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X