Főoldal > AKTUÁLIS > Legendás hollywoodi színésznők életmódtitkai

Legendás hollywoodi színésznők életmódtitkai

diétasúlyokszínésznőúszás
0

Írta: and

Marilyn Monroe Az elsőszámú ragyogó szőkeség főként kalandjairól és sugárzó szépségéről volt híres, de az életrajzírói szerint élén járt az egészséges életmód mozgalomnak is. Plusz ő volt az első ismert nő, aki rendszeresen edzett súlyokkal, sőt jógázott is. Marilynnek rengeteg saját receptje volt és a barátaitól is mindig kért újakat. Szeretett saját maga bevásárolni, majd […]

Marilyn Monroe

Az elsőszámú ragyogó szőkeség főként kalandjairól és sugárzó szépségéről volt híres, de az életrajzírói szerint élén járt az egészséges életmód mozgalomnak is. Plusz ő volt az első ismert nő, aki rendszeresen edzett súlyokkal, sőt jógázott is. Marilynnek rengeteg saját receptje volt és a barátaitól is mindig kért újakat. Szeretett saját maga bevásárolni, majd otthon megfőzni az egészséges, néha bonyolultabban elkészíthető ételeket is.

Audrey Hepburn

Ki ne ismerné a legendás színésznő tökéletes tartását, amellyel nem csak megerősítette irigylésre méltó csontozatát, hanem a szakértők szerint megelőzte az emésztési zavarokat, a székrekedést, valamint a hát- és nyakfájást? Audrey nem kedvelte a napi rutinfeladatokat, jobban szeretett inkább sétálni. Nagyon egyszerű étrendje volt: többnyire zöldséget és gyümölcsöt evett, alkalmanként egy kis tésztát. Az édes élvezetet egy kocka étcsoki jelentette. És hogy tudta megállni, hogy ne egyen többet? Nagyszerű trükkel: délutáni alvással.

audrey2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Kathrine Hepburn

A szülei gyerekkora óta ösztönözték őt, hogy hozza ki a testéből a legtöbbet, talán emiatt több sportot is megszeretett: az úszást, a golfot és különösen a teniszt. Kathrine még 60 felé közeledve is nagyon büszke volt az alakjára, és lehetett is! 84 évesen azt nyilatkozta, hogy még mindig tud fejen- és kézenállni és bármikor ugrik szaltót egy trambulinról.

Greta Garbo

Meztelen napozás minden délután – ez volt Greta Garbo kedvenc egészségtippje, de mindenki tudta, hogy csodás alakját spártai edzésstílusának köszönhette. Legjobban az erdőben, a fák között szeretett csavarogni, futni. Élete végéig vegetáriánus volt, de nem tartott szigorú diétát. Viszont mindig ragaszkodott a könnyű reggelihez és ebédhez.

Marlene Dietrich

Ő volt az első színésznő, aki nyilvánosan tett ígéretet, hogy lefogy, és ezután drasztikus diétába kezdett. Nem evett mást, mint húslevest és túrót pirítóssal. Úgy gondolta, ezek a tápanyagok „formálják a testét”. Természetesen testmozgás nélkül nem lehetett volna híres kidolgozott alakjáról, ami örökre a védjegye maradt. Reméljük, hogy a nagy fogyása után azért valamivel engedékenyebb diétára váltott.

Elizabeth Taylor

„Abban az időben kevés nő foglalkozott szakszerűen életmóddal, így nem volt konkrét edzésprogramom, hogyan tartsam karban a testem. Imádtam lovagolni és mindig is élveztem az úszást és a gyaloglást” – mondta Elizabeth Taylor fiatalkori önmagáról. Azt azért még hozzátette, hogy főként magas fehérjetartalmú ételeket evett és nem múlt el nap valamilyen mozgás nélkül.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Légy magabiztos nő, kívülről – belülről!

Legyél két hét alatt bomba nő!

Nézd meg, Marilyn Monroe hogyan formálta az alakját 1952-ben!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X