Főoldal > AKTUÁLIS > Radics Gigi nyolc évesen 70 kilót nyomott!

Radics Gigi nyolc évesen 70 kilót nyomott!

0

Írta:

Nyolc éves kora óta személyi edző segítségével tartja fitten magát Radics Gigi, a Megasztár ifjú tehetsége. Az énekesnő a Mega-házban, az állandó próbák és elfoglaltságok mellett is igyekszik időt szakítani a rendszeres edzésre. Személyi tréneréről sem feledkezik meg, mivel találkozni nem tudnak, ezért „távedzéseket” vezettek be. Radics Gigi fiatal kora ellenére kész nő. A 16 […]

Nyolc éves kora óta személyi edző segítségével tartja fitten magát Radics Gigi, a Megasztár ifjú tehetsége. Az énekesnő a Mega-házban, az állandó próbák és elfoglaltságok mellett is igyekszik időt szakítani a rendszeres edzésre. Személyi tréneréről sem feledkezik meg, mivel találkozni nem tudnak, ezért „távedzéseket” vezettek be.

Radics Gigi fiatal kora ellenére kész nő. A 16 éves lány azonban keményen megküzdött mai alakjáért, hiszen gyermekkorában komoly súlyproblémákkal küzdött. Gigi odafigyel az étrendjére, valamint amikor csak ideje engedi az edzőteremben súlyzókkal és gépekkel is formálja testét.

„Nyolc éves koromban hetven kiló voltam, akkor kezdtem el személyi edző segítségével sportolni. Nem csak azért, hogy jobban nézzek ki, hanem a későbbi egészségügyi problémákat is szerettem volna elkerülni.” – árulta el a Gigi.

A fiatal lány személyi edzőjével technikai eszközök segítségével tartja a kapcsolatot. Amikor csak teheti, tabletjén online beszélget trénerével, aki hasznos tanácsokkal látja el őt.

radics2.jpg ()„A Mega-házban is szeretnék formában maradni, ezért a tabletemen videóhívás segítségével tartom a kapcsolatot a személyi edzőmmel. Az interneten is folyton edzéstippeket böngészek. Persze nem vagyok megszállott, nem szeretnénk csontsoványra fogyni. A modellek közül Naomi Campbell a kedvencem, de ha lehet inkább Beyoncé alakjához hasonlót szeretnék. Ő az abszolút favorit, az okostelefonom is tele van a képeivel.” – tette hozzá az ifjú tehetség.

Forrás: Red Lemon Media

Legyél két hét alatt bomba nő!

Ég a gyomrod? Folyton éhes vagy? Itt a megoldás!

Látványos loknik könnyen és gyorsan


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X