Főoldal > AKTUÁLIS > Visszatért a világhírű szupermodell

Visszatért a világhírű szupermodell

alakedzésmodellnassolséta
0

Írta: and

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! Rangos helyen, a májusi Vogue címlapján és belső fotósorozatával tért vissza a köztudatba a 90-es évek sikeres modellje, Laetitia Casta. A világsztár a legnagyobb divatházakkal (Chanel, Victoria’s Secret, Yves St. Laurent stb.) és luxuskozmetikai cégekkel (pl. L’Oréal) dolgozott és […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

Rangos helyen, a májusi Vogue címlapján és belső fotósorozatával tért vissza a köztudatba a 90-es évek sikeres modellje, Laetitia Casta. A világsztár a legnagyobb divatházakkal (Chanel, Victoria’s Secret, Yves St. Laurent stb.) és luxuskozmetikai cégekkel (pl. L’Oréal) dolgozott és több filmes munkát is kapott, amelyekben díjakkal is elismerték színésznői tehetségét (Asterix és Obelix, A lány és a farkasok, Visage stb.).

A francia szupermodell Normandiában született és itt is nőtt fel. Családjával egy kis faluban laktak a természet lágy ölén. Élete első tíz évét a legnagyobb egyszerűségben töltötte: sokat barangolt a közeli erdőben és mivel szomszéd sem nagyon volt a környéken, jobb híján a folyóparti békákkal játszott. Laetita a mai napig imádja a természetet, és nagyon hálás a szüleinek, hogy így tölthette a gyermekkorát.

A mai napig visszavágyódik, ezért is vett egy vidéki házat. Amint csak lehetősége adódik rá leutazik, ma már kedvesével és két gyermekével (6 és 3 évesek) együtt. Itt végezi a kedvenc testedzését: a végeláthatatlan gyaloglást az erdőben. „Sokkal szívesebben mozgok így, mint a neonfényes konditermekben” – árulta el Laetitia.

laetitia3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Varázslatos alakját azonban nem csak a hosszú sétáknak köszönheti. A gyönyörű modell a csikung nagy rajongója, számára ez a legjobb alakformáló edzés. Ez az energetizáló program viszont majdnem egy órás, így ezt nem tudja minden egyes nap beiktatni a napirendjébe. „Ezeken a napokon csak kifutok a kertbe, és megölelek egy fát. Számomra is hihetetlen, de pillanatok alatt fel tudok töltődni tőle, érzem a bizsergető energiáit, ilyenkor szinte egy vagyok a természettel.”

Nem győzzük eléggé hangsúlyozni, hogy a testmozgás mellett a megfelelő táplálkozás is mennyire fontos. Szerencsére Laetitia is hasonló véleményen van: mindenből eszik egy keveset, így nem von meg a testétől semmilyen tápanyagot. Azaz a modell szerint nyugodtan nassolhatsz is, de csak mértékkel!

Egyetlen dolog van, amit egyáltalán nem fogyaszt: ez az alkohol. És milyen jól teszi! Emellett azonban hihetetlenül ügyel arra, hogy naponta megigyon minimum 2,5 liter ásványvizet.

Laetitia edzéstippje:

Laetitia Casta szerint egy edzés akkor hatékony, ha minimum 300 kalóriát eléget közben. Van, hogy ezt a számot meg is duplázza.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Légy magabiztos nő, kívülről – belülről!

Legyél két hét alatt bomba nő!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X