Főoldal > AKTUÁLIS > Dania Ramirez is a hírességek kedvenc trénerével edz

Dania Ramirez is a hírességek kedvenc trénerével edz

edzésmodellszénhidrát
0

Írta: and

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! Ismerd meg az Amerikai pite: A találkozó című filmből a csajok közül a harmadik „friss húst” Dania Ramirezt! A 32 éves színésznő Selenát, Michelle gimnáziumi zenekari társát alakította a vásznon. A legendárium szerint a lány a sulis időszakban nagyon […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

Ismerd meg az Amerikai pite: A találkozó című filmből a csajok közül a harmadik „friss húst” Dania Ramirezt! A 32 éves színésznő Selenát, Michelle gimnáziumi zenekari társát alakította a vásznon. A legendárium szerint a lány a sulis időszakban nagyon csúnya volt, de alaposan kikupálódott az osztálytalálkozóra. Még mindig a szülővárosában él, egy helyi kocsmában pultos és elrabolja Finch szívét.

A dominikai születésű Dania Ramirezé a legvaskosabb színészi album a Pite három új mellékszereplőnője közül. Játszott a Maffiózók, a Törtetők, a Hősök és a Buffy a vámpírok réme című sorozatokban, de több filmszerepet is kapott (Az utolsó éjjel, Utál a csaj, Karantén).

Nem csak a filmesek vették észre, hogy kitűnő testi adottságokkal rendelkezik. A Maxim magazin is felkérte egy nyárias fotósorozatra, amit örömmel elvállalt. Nem is állt távolt tőle ez a „szerep”, hiszen 15 éves korában egy modellügynökség alkalmazottja fedezte fel New Yorkban. A lenge öltözékben készült képek minden bizonnyal legalább annyira megörvendeztették a férfiakat, mint a Dania-val forgatott látványos jelentek az Amerikai Pitében.

dania3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A színésznő mindössze 164 cm magas, így nagyon oda kell figyelnie magára, hiszen nincs sok helye, hogy elrejtse magán az extra súlyt. A főiskolán röplabdázott, de azóta is aktívan sportol. A sztárok egyik kedvence trénere, Ramona Braganza (aki többek között Jessica Alba és Halle Berry szuper testéért is „felelős”) a személyi edzője, aki heti háromszor másfél óra kardió és erősítő edzést ütemezett elő neki. Főként Dania fenekére, lábaira és hasizmára koncentrálnak.

A rendszeres mozgás mellett a latinos szépség a South Beach diéta követője. Ez a fajta étrend főként egészséges zsírokból és szénhidrátokból áll, több híresség is nagyon kedveli a tengerentúlon, hiszen ezt tudják a legkönnyebben beiktatni az életvitelükbe.

A színésznőt legközelebb egy biciklifutáros akciófilmben, a Premium Rush-ban láthatjuk, ahol ő játssza el Joseph Gordon-Levitt barátnőjét. A valóságban egyébként már menyasszony, januárban kérte meg a kezét zenész kedvese, Bev Land.

Dania kedvenc edzésmódszere:

Dania leginkább a belső combját szereti megdolgoztatni, kedvence a Leg Trainer az edzőteremben, amellyel már úgy siklik a lemezeken és síneken, mint egy vérbeli korcsolyázó.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Légy magabiztos nő, kívülről – belülről!

Legyél két hét alatt bomba nő!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X