Főoldal > AKTUÁLIS > Íme a Glee sztárjának 6+1 diétás tippje

Íme a Glee sztárjának 6+1 diétás tippje

almadiétakalórialépcsőtea
0

Írta: and

Biztosan te is számtalanszor hallottad már, hogy az alacsony lányoknak sokkal nehezebb dolguk van, ha szuper testet szeretnének, hiszen az álomalak elérése után már egy-két kilónyi pluszsúly is meglátszik rajtuk. Ez a jelenség Kristin Chenoweth számára sem ismeretlen, ugyanis a Glee és a GCB című sorozatok sztárja mindössze 150 cm magas. De az elmúlt évek, […]

Biztosan te is számtalanszor hallottad már, hogy az alacsony lányoknak sokkal nehezebb dolguk van, ha szuper testet szeretnének, hiszen az álomalak elérése után már egy-két kilónyi pluszsúly is meglátszik rajtuk.

Ez a jelenség Kristin Chenoweth számára sem ismeretlen, ugyanis a Glee és a GCB című sorozatok sztárja mindössze 150 cm magas. De az elmúlt évek, évtizedek fogyókúrái után mára nemcsak ő maga tudja, hogyan érheti el és tarthatja a súlyát, hanem a közelmúltban az egyik külföldi internetes oldalon közkinccsé is tette 6+1 diétás tippjét.

1. Reggelire fogyassz zabkását!

A bájos sorozatsztár ébredés után gyakran vágyik valami édességre, amire számára ideális megoldást jelent, ha zabkását reggelizik. „Neked is azt tanácsolom, hogy próbáld ki, hiszen cukor nélkül is elég édes, és nagyon finom” – mondta.

2. Igyál forró teát!

A 43 éves színésznő is tudja, hogy nemcsak az egészséges táplálkozásra, hanem a megfelelő folyadékbevitelre is törekednünk kell. „Számomra nagyon fontos a forró tea, legyen az zöld, fekete, mentás vagy épp gyümölcsös. Nemcsak felfrissít és élénkít, hanem nagyon egészséges is, hiszen számos gyógyhatása van a szervezetünk számára” – tette hozzá.

chenov2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

3. Nassolj mandulát!

„Ha előre tudom, hogy zsúfolt napom lesz, nem várom meg, hogy út közben az első gyorsétteremben elcsábuljak valami finomságra. Inkább bedobok a táskámba egy zacskónyi mandulát, amit bárhol, bármikor elmajszolhatok: nagyon finom, és még az alakomnak sem árt” – mondta.

4. Válaszd az alacsonyabb kalóriatartalmú ételt!

„Ha az egész napos rohanásban csak egy szendvicset van időd bekapni ebédre, válaszd azt, amelyikben kevesebb a kalória, hamburger helyett pedig egyél zöldséges, csirkemellel készült tekercset” – tanácsolja Kristin. Ugye, hogy jobban hangzik?

5. Almával az egészségért!

„Én is ismerem a mondást: minden nap egy alma, az orvost távol tartja. De nemcsak ezért imádom ezt a gyümölcsöt, hanem azért is, mert a benne lévő sok-sok vitaminnak köszönhetően úgy érzem, rengeteg energiám van” – árulta el.

6. Zöldségek, minden mennyiségben!

A bájos sztár nemcsak a gyümölcsökért, hanem a zöldségekért is odavan: nemcsak az ízükért szereti őket, hanem a frissességük, ropogósságuk miatt is. Ugye, szerinted sincs szebb látvány az asztalon, mint egy színes, friss saláta?

+1: Maradj mozgásban!

„Mindig maradj mozgásban, így leszel fitt és egészséges! Neked is azt tanácsolom, hogy akkor is mozogj valamit, ha csak 20 perced van. Nem kell nagy dolgokra gondolni, hiszen az is bőven elég, ha lift helyett felszaladsz a lépcsőn, vagy felhangosítod a zenét, és táncolsz egy kicsit” – mondta Kristin Chenoweth.

Fotó: Profimedia – Red Dot

4 lépés az egészségért, 4-es szám a szerencséért


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X