Főoldal > AKTUÁLIS > Lesd el Erin Heatherton fantasztikus alakjának titkát!

Lesd el Erin Heatherton fantasztikus alakjának titkát!

diétaedzésiPhonereggelitánc
0

Írta: and

Bizony, közülük is Erin Heatherton rajongótábora az egyik legnagyobb, hiszen a modell karcsú és nőies vonalaira férfiak és nők egyaránt felfigyelnek. A szexi szépség mindent meg is tesz fittsége érdekében, amit rendszeres edzések mellett étrendjével is őriz. Erin soha nem hagyja ki a reggelit, és arra törekszik, hogy minden nap három-négy óránként fogyasszon valamit, lehetőleg […]

Bizony, közülük is Erin Heatherton rajongótábora az egyik legnagyobb, hiszen a modell karcsú és nőies vonalaira férfiak és nők egyaránt felfigyelnek.

A szexi szépség mindent meg is tesz fittsége érdekében, amit rendszeres edzések mellett étrendjével is őriz. Erin soha nem hagyja ki a reggelit, és arra törekszik, hogy minden nap három-négy óránként fogyasszon valamit, lehetőleg egészséges és alacsony kalóriatartalmú ételt.

Reggelire általában kecsketejből készült joghurtot eszik, amibe néhány szem málnát dob. Ebédre sovány húst, például csirke- vagy pulykamellet fogyaszt sok salátával, esetleg friss, nyers zöldségekkel.

Vacsorára általában zöld salátát szed a tányérjára, öntet nélkül, amit hallal vagy csirkehússal fogyaszt el. Ha pedig nem otthon vacsorázik, szívesen megy olasz vagy japán étterembe, ahol azt rendel az étlapról, amit megkíván, de soha nem feledkezik meg a mértéktartásról.

erin2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Egyik kedvenc édessége az étcsoki, amit tízóraira vagy uzsonnára olykor megenged magának. Emellett szívesen nassol diót, mogyorót és gyümölcsöket, például egy-egy vitamindús narancsot vagy almát.

És bár elmondása szerint nem fogyókúrázik, és semmit sem von meg magától, egy külföldi weboldal szakértője kiszámolta, hogy a modell napi kalóriabevitele átlagosan 1000 kalória alatt van, márpedig az ő aktív életmódja mellett az 1500-1800 sem lenne sok.

Erin viszont egy interjúban elmondta, hogy szerinte semmi gond nincs az étrendjével, és remekül érzi magát a bőrében. Újra és újra telítődik energiával, aminek fő oka szerinte nem más, mint fantasztikus munkája, illetve kolléganői, akik a legjobb barátnői is egyben.

„Nálunk állandó a mókázás, méghozzá nemcsak a bemutatók előtt, a backstage-ben, hanem a színpadon is. Egyébként a lányokkal szinte egész évben együtt vagyunk: megosztjuk a szállodai szobánkat, együtt megyünk enni, lazítani vagy épp edzeni” – mondta.

A 23 éves szépség egyébként mindig elképesztően aktív: sehová sem megy az iPodja nélkül, tehát szinte folyamatosan táncol például Katy Perry, a Kings of Leon, Tupac Shakur vagy LL Cool J zenéjére. Emellett a Pilates nagy rajongója is.

Erin szépségtippje

„Sokan meglepődnek, ha a hétköznapokon összefutnak velem, ugyanis egyáltalán nem viselek sminket. Egy finom arcápoló olajat kenek fel a bőrömre, ami tökéletesen táplálja, és ettől nemcsak sokkal szebbnek, hanem egészségesebbnek is érzem magam” – mondta.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Vásárolj úgy, ahogy Neked a legjobb! Új online drogéria indult!

Így segítsd a méregtelenítést és az emésztést!

4 lépés az egészségért, 4-es szám a szerencséért


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X