Főoldal > AKTUÁLIS > SMART Kékes Csúcsfutás

SMART Kékes Csúcsfutás

futásverseny
0

Írta:

Június 2-án rendezi meg a BSI a jubileumi 15. SMART Kékes Csúcsfutást, mely Magyarország legmagasabb pontján ér célba. A komoly kihívást jelentő sportesemény indulói Mátrafüredről futnak fel a Kékesre: 11,6 kilométert tesznek meg, melynek során 671 méteres szintkülönbséget kell leküzdeniük. Kivételes, 19 olyan futó is van, akik mind a 14 előző Kékes Csúcsfutást teljesítették! Közülük […]

Június 2-án rendezi meg a BSI a jubileumi 15. SMART Kékes Csúcsfutást, mely Magyarország legmagasabb pontján ér célba. A komoly kihívást jelentő sportesemény indulói Mátrafüredről futnak fel a Kékesre: 11,6 kilométert tesznek meg, melynek során 671 méteres szintkülönbséget kell leküzdeniük.

Kivételes, 19 olyan futó is van, akik mind a 14 előző Kékes Csúcsfutást teljesítették! Közülük 17-en már idén is beneveztek az eseményre! Látszik, ezt nem lehet megunni.

futas3.jpg ()A 343 méteren lévő rajtból kanyargós szerpentineken,a Mátra sűrű erdejében Sástón át visz felfelé az út Mátraházára, és onnan tovább Kékestetőre. Az esemény igazi különlegessége: célba érkezéskor mindenki megérinti az ország tetejét jelképező piros-fehér-zöld követ, tengerszint felett 1014 méteren.

Minden célba érkező egyedi, jubileumi érmet kap ajándékba!

Gyere és fuss, kirándulj és szurkolj velünk, tégy az egészséges életmódért június 2-án, a 15.SMART Kékes Csúcsfutáson!

Bővebb információ: www.futanet.hu

15.SMART Kékes Csúcsfutás rajtja:

– 11 óra, Mátrafüred (Volánbusz állomás előtt, a 24-es úton)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X